Voordeligste vluchten naar Manila

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 19, 2018

Was super ook leuk / fijn Nederlandstalige stewardessen!

Over Manila

Manila is een hippe en moderne stad in de Filipijnen. De hoofdstad van deze eilandengroep is gelegen op het eiland Luzon, aan de oostkant van de baai van Manila. Het ooit zo kleine vissersdorpje is uitgegroeid tot een sultanaat van behoorlijk formaat en kent dan ook een rijke geschiedenis. Overal in de stad zie je overblijfselen uit de koloniale tijden zoals de toegangspoort Fort Santiago en de vele bouwwerken die verwijzen naar de Britse overlevering.

Vluchten naar Manila

Manila is een bloeiende stad in de Filipijnen. Vanuit Schiphol (AMS) zijn er geen mogelijkheden om rechtstreeks naar Manila (MNL) te vliegen, maar met stops in steden als Hong Kong (HKG), Londen Heathrow (LHR), Kuala Lumpur (KUL) of Singapore (SIN), vlieg je in iets meer dan 16 uur naar deze indrukwekkende stad. Vanuit Nederland worden dagelijks vluchten naar Manila uitgevoerd door verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen. Ook Nederlandse maatschappijen vliegen naar de Filipijnen, meestal met een stop of overstap in Hong Kong.

Luchthaven Manila Aquino Internationaal

De luchthaven van Manila is een grote, ruime en overzichtelijke luchthaven. Er zijn vier terminals, drie daarvan worden gebruikt voor internationale vluchten, de andere is voornamelijk voor binnenlandse vluchten. Manila kent nog een tweede luchthaven, Disosdado Macapagal, die vooral dienst doet als luchthaven voor lowbudget airlines. De terminals van Manila Aquino liggen behoorlijk uit elkaar, waardoor je per shuttle bus van de ene naar de andere terminal vervoerd wordt. Er zijn geen treinverbindingen tussen de stad en de luchthaven, maar er is een ruim aanbod aan autoverhuur en de mogelijkheid tot het boeken van een taxi. Door de ligging ten opzichte van de stad, is Manila goed per huurauto te bereiken. Er is een uitgebreid aanbod aan bars en restaurants en een prima duty free winkelgebied in alle terminals.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Manila, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Manila op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Manila

Luchthaven van aankomst Manila
IATA-code aankomstluchthaven MNL

Populaire vluchten naar Manila

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.