Voordeligste vluchten naar Palma de Mallorca

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 18 voor enkele vluchten en € 43 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Sep 25, 2019

Goede ervaring gehad, personeel vriendelijk, op tijd vertrokken vanuit Rotterdam, geen turbulentie gehad, voor schema geareiveerd! Allemaal positief!

Sep 25, 2019

Nee

Sep 23, 2019

Prima geregeld allemaal

Sep 2, 2019

Geen lift voor de kinderwagen jaar de gate op Schiphol

Aug 25, 2019

Eindelijk weer vertrouwen in Ryanair, schoon en vernieuwd toestel. Geen poeha over tas of koffer. Hopelijk ook vriendelijker personeel op Mallorca.

Aug 21, 2019

Perfect!

Jul 31, 2019

Wel een uur vertraging

Jul 5, 2019

Ondanks de vertraging een prima vlucht gehad!

Jul 2, 2019

Transavia is aan te raden!

Jun 18, 2019

Het inchecken van de ruimbagage op Eindhoven Airport liep erg rommelig. De dames die moesten helpen wisten niet goed wat te doen

Over Palma de Mallorca

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Palma de Mallorca. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Palma de Mallorca bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Palma de Mallorca, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Palma de Mallorca op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Palma de Mallorca

Luchthaven van aankomst Palma de Mallorca
IATA-code aankomstluchthaven PMI
Naam aankomststad Palma de Mallorca

Populaire vluchten naar Palma de Mallorca

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 18 voor enkele vluchten en € 43 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.