Autoverhuur in Balearen

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in Balearen

Super autodeals in Balearen

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Balearen bekijken
Alle auto’s bekijken

De Balearen, oftewel de eilandengroep waarvan Ibiza, Majorca, Menorca en Formentera deel uitmaken, bieden bezienswaardigheden voor elk type vakantieganger. De Catedral de Mallorca, ook wel La Seu genoemd, is een aanrader als architectuur en geschiedenis je interesseren, terwijl de kindvriendelijke stranden van Menorca garant staan voor ontspanning voor het hele gezin. Huur bij Expedia een auto om alle aspecten van de Balearen te ontdekken.

Een auto huren op de Balearen

Wat is er gemakkelijker dan meteen na je landing je auto te kunnen ophalen? Kies om je huurauto te regelen eerst de locatie. Kijk op onze pagina's voor autoverhuur op Ibiza, autoverhuur in Palma de Mallorca of een huurauto in welke andere bestemming ook maar van toepassing is. Daar vul je de datums in waarop je de auto wilt ophalen en terugbrengen, zodat er een overzicht wordt weergegeven van de auto's die in die periode beschikbaar zijn. Afhankelijk van je exacte bestemming kunnen er wel honderden modellen zijn om uit te kiezen. Gelukkig kun je de zoekresultaten verfijnen aan de hand van enkele filters. Ga je met een groep vrienden feesten in Ibiza-stad en omstreken? Kies dan voor een personenbusje. Voor een gevoel van pure vrijheid neem je een cabriolet en rijd je met de wind in de haren over de MA-10, een van de mooiste kustwegen van de Balearen, misschien zelfs wel van heel Europa! Voor de prijs hoef je het huren van een auto in ieder geval niet te laten, want zowel mini en economy modellen als een compacte auto zijn spotgoedkoop. Behalve het autotype kun je ook een specifieke verhuurder selecteren. Op de Balearen zijn zowel kleine verhuurders als internationale namen te vinden. Alle auto's zijn standaard met airco uitgerust, maar controleer voor de zekerheid of dit bij het model staat vermeld, want in de zomer wil je echt niet zonder zitten. Let op: in het hoogseizoen is de vraag naar huurauto's groot, dus reserveer op tijd!

Rijden op de Balearen

Verdiep je in de verkeersregels en -borden van Spanje voordat je in de auto stapt. Een verschil met Nederland is bijvoorbeeld dat in plaats van haaientanden een dikke onderbroken streep wordt gebruikt. Mocht je naar Palma de Mallorca gaan, houd er dan rekening mee dat een parkeerplek vinden erg lastig kan zijn en dat het handiger is het laatste deel naar het centrum per trein of bus af te leggen vanaf bijvoorbeeld Marratxí.

Veelgestelde vragen