Goedkope vluchten naar Ponta Delgada

Voordeligste vluchten naar Ponta Delgada

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
SATA International-Azores Airlines S.A.
TAP Portugal
SATA International-Azores Airlines S.A.
Transavia France
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal

Over Ponta Delgada

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ponta Delgada? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Ponta Delgada. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Ponta Delgada bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ponta Delgada, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ponta Delgada op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Ponta Delgada vliegveld?
Als je per vliegtuig reist, is het kiezen van een vliegveld niet zo ingewikkeld; Ponta Delgada heeft maar één luchthaven, Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II).
Hoe ver is Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II) van het centrum van Ponta Delgada?
Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II) is dicht bij de stad. Het vliegveld is maar 4 kilometer van het hart van Ponta Delgada.
Kan ik nu naar Ponta Delgada vliegen?
Maak je vlucht naar Ponta Delgada zo eenvoudig mogelijk door eerst een bezoek te brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om informatie te vinden over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste officiële gezondheidsinformatie.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Ponta Delgada?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Ponta Delgada kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Ponta Delgada met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Ponta Delgada, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Ponta Delgada gaat?
Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II) is de luchthaven van Ponta Delgada. Voordat je vliegt, is het verstandig om te bepalen hoe je naar je accommodatie gaat. Het ligt op 4 kilometer afstand van het centrum.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Ponta Delgada?
Er zijn 11 airlines die naar Ponta Delgada vliegen vanaf 25 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Ponta Delgada?
Ponta Delgada ontvangt de meeste vluchten van Azores Airlines, TAP Portugal en Ryanair. Azores Airlines is de populairste vliegtuigmaatschappij voor deze bestemming. Carnide is de stad van waaruit de meeste reizigers vertrekken.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Ponta Delgada?
Met ongeveer 240 non-stop vluchten per week, land je eerder in Ponta Delgada dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Ponta Delgada?
Vliegreizen naar Ponta Delgada zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Oeste, Meco en Carnide.
Hoelang duurt de vlucht naar Ponta Delgada?
Je vertrekpunt bepaalt hoelang je in je vliegtuigstoel zal zitten. Van Oeste naar Ponta Delgada is het 2 uur en 26 minuten vliegen. Vanaf Meco is dit 2 uur en 55 minuten en vanaf Carnide duurt het gewoonlijk 2 uur en 26 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vliegtickets naar Ponta Delgada?
Je kent er vast ook wel een: de jet-setter die op de een of andere manier steeds weer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe? Wacht niet tot het laatste moment met het reserveren van je tickets. Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets te vinden, is goed rondkijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het vaak om de prijzen van kleinere luchthavens op te zoeken. Tot slot, wees bereid om snel te boeken als je een gunstige deal tegenkomt. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met een goede voorbereiding en een beetje mazzel is jouw ideale vliegticket zo gevonden.Hoe kom je je vlucht naar Ponta Delgada het beste door?Ongeacht waar je vliegtuig opstijgt, vliegen naar Ponta Delgada is geen probleem als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om uitstekend voorbereid aan je reis te beginnen. Pak daarom eerst in wat je écht niet mag vergeten: paspoort, reispapieren portemonnee en benodigde medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je tas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een magazine of goed boek. Je zult ook je opladers, een comfortabel nekkussen en een paar oordoppen niet willen vergeten. En ten slotte, stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, gezichtsdoekjes en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Check of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) in een vakje van je handkoffer verstopt zit. Andere verboden spullen zijn ontvlambare of explosieve producten, zoals benzine en aanstekerbrandstof, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De eenvoudigste manier om comfortabel te blijven tijdens je vlucht is door de juiste kleding te kiezen. Bereid jezelf voor op wisselende temperaturen door meerdere lagen te dragen. Zo blijf je lekker warm als het kouder wordt in de cabine. Je slippers of hoge hakken kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. Ook als dit je favorieten zijn, raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Door langdurige inactiviteit kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen tijdens langeafstandsvluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Drink voldoende, strek je benen tussendoor en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Ponta Delgada vliegt?
Je vlucht naar Ponta Delgada verloopt vlot met de juiste voorbereiding. Ontdek hier onze slimme tactieken om snel door de beveiliging te komen:

  • Om te beginnen, zullen je paspoort en boardingpass nodig zijn bij de beveiligingscontrole. Houd deze dus paraat, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de X-ray. Doe alles uit (of af) dat mogelijk piept als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Je elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones dienen ook apart door de scanner te gaan. Maak je geen zorgen; je bent zo weer online.
  • Vergeet niet om alle vloeistoffen en gels uit je handkoffer te halen. Die horen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter in de bak te worden geplaatst.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Instappers of makkelijke sneakers zijn aan te raden.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan aan boord en worden ingenomen bij de security check. Berg ze daarom veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Ponta Delgada
Luchthaven van aankomstJoao Paulo II
IATA-code aankomstluchthavenPDL
Naam aankomststadPonta Delgada
Vluchtprijs€ 74

Populaire vluchten naar Ponta Delgada

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
TAP Portugal