Voordeligste vluchten naar Puerto de la Cruz

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 62 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 25, 2020

Transavia,altijd oké !

Nov 10, 2019

Nee

May 24, 2019

Nooit meer Ryanair, crew Transavia netter, beter en goede service

Jan 13, 2019

Gewoon een normale vlucht! Zoals je het mag verwachten. Geen bijzondere dingen. Verder geen enkele luxe meer tijdens de vlucht. Je moet alles kopen. Je ziet niet waar je vliegt op schermen, etc. Alles voor de goedkope vluchten, want we willen blijkbaar niet meer betalen voor extra services. Maar... prima te doen! Geen klachten.

Nov 4, 2018

Hopelijk verloopt de terugreis even vlot

Oct 31, 2018

Nee

Oct 29, 2018

Smaakt naar Meer!

Oct 20, 2018

Goede landing

Aug 25, 2018

Vanaf november 2018 betalen voor 2de handbagage (=koffer)

Over Puerto de la Cruz

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Puerto de la Cruz? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Puerto de la Cruz. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Puerto de la Cruz bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Puerto de la Cruz, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Puerto de la Cruz op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Puerto de la Cruz

Luchthaven van aankomst Tenerife South
IATA-code aankomstluchthaven TFS
Naam aankomststad Tenerife

Populaire vluchten naar Puerto de la Cruz

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 62 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.