Topactiviteiten in Puerto de la Cruz

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Puerto de la Cruz toont een luxueus hotel of resort, een zwembad en een zonsondergang

Bijzondere activiteiten in Puerto de la Cruz

De plaats Puerto de la Cruz, gelegen op het zonnige Spaanse eiland Tenerife, is een leuke bestemming voor een vakantie. Zo zijn er diverse activiteiten in Puerto de la Cruz te ondernemen. Je kunt er verschillende monumenten bekijken, zoals de vuurtoren Faro de Puerto de la Cruz, of op stap gaan in de ruige natuur van het eiland. Bovendien zijn er meerdere pretparken op het eiland, waar je met kinderen een geweldige tijd zult beleven.

Dingen om te doen in Puerto de la Cruz

Wil je tijdens een activiteit de diverse bezienswaardigheden van Puerto de la Cruz verkennen? Dan kun je meegaan met de tour verken Puerto de la Cruz op een segway. Op een comfortabele manier en onder leiding van een gids ontdek je alle hoogtepunten van de stad, waaronder het imposante kasteel Castillo de San Felipe en het strand Playa Jardín. Je verkent de stad in een kleine groep, waardoor je veel vragen aan je gids kunt stellen. Tijdens een vakantie mag je bovendien de mooie botanische tuin Jardín Botánico en het Parque Taoro Cascadas, met een aantal mooie watervallen, niet overslaan. Wil je hierbij graag centraal in de stad overnachten? Kijk dan bij de pagina met hotels in Puerto de la Cruz.

Ontdek de natuur vanuit Puerto de la Cruz

Het eiland Tenerife staat bekend om de ruige vulkanische natuur, die je tijdens een excursie vanuit Puerto de la Cruz kunt verkennen. Zo kun je kiezen voor een 4wd-jeeptocht: nationaal park Teide en omgeving. Je ontdekt hierbij de indrukwekkende landschappen van het nationaal park en je beklimt ook de 3718 meter hoge vulkaan. Verder bezoek je het bijzonder gelegen dorp Masca. Ben je juist liever iets actiever? Dan kun je kiezen voor een wandeltocht door het gebied, onder leiding van een gids. Tijdens deze tocht zul je prachtige landschappen en planten zien en bovendien kun je genieten van heerlijke tapas. Daarnaast kun je ’s nachts naar het nationaal Park Teide gaan om de sterren te bekijken.

Leuke pretparken op Tenerife

Puerto de la Cruz is een leuke bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Er zijn diverse uitjes, die je kinderen erg leuk zullen vinden. Je kunt bijvoorbeeld naar de dierentuin Loro Parque gaan. In dit park worden diverse dierenshows opgevoerd, onder meer met zeeleeuwen en orka’s. Ook kun je veel andere dieren bekijken, zoals pinguïns, kaketoes en emoes. Het is bovendien mogelijk om een bezoek aan Loro Parque te combineren met een bezoek aan Siam Park, een geweldig waterpark met zwembaden, glijbanen en golfbaden. Dit ticket is 15 dagen geldig, waardoor je de twee parken niet op een enkele dag hoeft te bezoeken. Wil je graag genieten van alle hoogtepunten van Puerto de la Cruz en Tenerife? Ga dan naar de pagina met vluchten naar Puerto de la Cruz om de opties te verkennen.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken in Puerto de la Cruz

Buurten van Puerto de la Cruz

Steden in de buurt van Puerto de la Cruz