Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Riga

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Riga

Over Riga

De Letse hoofdstad Riga, ook wel het Parijs van het Noorden genoemd, is de grootste stad van het land. Riga heeft het grootste en meest indrukwekkende aanbod van art-nouveau-architectuur in Europa. Naast de vele mooie gebouwen in het oude centrum zijn de bekendste bezienswaardigheden de Dom van Riga, de Petruskerk en het Oorlogsmuseum.

Rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam en Eindhoven
Er zijn verschillende vluchtmogelijkheden om zowel met goedkopere vliegmaatschappijen als de reguliere luchtvaartmaatschappijen op Riga te vliegen. Tweemaal per week is er een vlucht naar Riga vanuit Eindhoven (EIN). Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er wekelijks dertien rechtstreekse vluchten naar Riga International Airport (RIX). Een vlucht naar Riga is snel en eenvoudig online te boeken, bovendien is het mogelijk om voor een vlucht te kiezen met bijvoorbeeld een tussenstop in Warschau, Kopenhagen of Stockholm.Een vlucht naar Riga neemt slechts 2 uur en 25 minuten in beslag.

Bereikbaarheid Riga International Airport
Na aankomst zijn er verschillende mogelijkheden om van het vliegveld naar het centrum van de stad te gaan. Je kunt vooraf online een huurauto boeken bij een van de grote autoverhuurmaatschappijen die in Riga vertegenwoordigd zijn. Op het vliegveld wordt de weg naar de autoverhuur duidelijk aangegeven. Reis je liever met het openbaar vervoer? Bus 22 heeft een directe verbinding van het stadscentrum naar het vliegveld en andersom. De reistijd is ongeveer 30 minuten en de bus rijdt met een frequentie tussen de 10 – 30 minuten. De stad en andere bestemmingen kunnen ook vanaf de luchthaven bereikt worden door gebruik te maken van een van de aanwezige taxibedrijven. Riga heeft een ruime keuze aan accommodatiemogelijkheden en ook op de luchthaven zelf is er een hotel waar je kunt overnachten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Riga, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Riga op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!