Goedkope vluchten naar Venetië

Voordeligste vluchten naar Venetië

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 41 voor enkele vluchten en € 64 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Eurowings
Air Serbia
Brussels Airlines
Lufthansa
KLM
KLM

Over Venetië

Bezoek het schilderachtige Venetië voor een onvergetelijke vakantie in Italië. De stad kent door haar vele kanalen een uitgebreid netwerk van boten en traditionele gondels. Ook de watertaxi is hier een bekend fenomeen. Het centrum van Venetië kent een grote hoeveelheid aan historische bouwwerken dankzij de belangrijke rol die de stad in de geschiedenis heeft gespeeld. Bezoek bijvoorbeeld Piazza San Marco of bekijk de basiliek die aan het plein ligt.

Vluchtopties naar Venetië

Om rechtstreeks naar Venetië [VCE] te vliegen, kun je terecht bij Schiphol [AMS] en Eindhoven [EIN]. Terwijl je bij Schiphol zowel bij reguliere vliegmaatschappijen als de prijsvechters terecht kunt, vliegen vooral de budgetmaatschappijen vanaf Eindhoven. Een vlucht duurt ongeveer anderhalf uur. Vanaf Schiphol heb je de keuze uit 4 tot 6 vluchttijden per dag, die dagelijks worden aangeboden. Eindhoven biedt 4 tot 6 dagen per week vluchten naar Venetië aan (vluchtschema’s kunnen natuurlijk veranderen). Vergelijk op Expedia.nl de vluchten naar de Italiaanse stad vanaf de twee luchthavens voor de vlucht van je keuze tegen de aantrekkelijkste prijs. Voer je wensen in de wizard in en bekijk de mogelijkheden.

Luchthaven Venetië

Je vindt de luchthaven van Venetië, ofwel Marco Polo Airport, op 13 kilometer afstand van het centrum. Hier zijn er op verschillende plekken hotspots voor draadloos internet te vinden. Ook heeft de luchthaven een uitgebreid aanbod aan restaurants en eetcafés. Verder heb je via Expedia.nl toegang tot een ruim aanbod aan hotels vlakbij het vliegveld. Om vanaf hier naar het centrum te komen biedt de bus een uitkomst. Hiermee kun je je binnen een klein half uurtje al tussen de onvergetelijke kanalen van het stadscentrum bevinden. Daarnaast zou Venetië geen Venetië zijn zonder de optie om per boot naar het centrum te komen. Hier is wel wat meer geduld voor nodig: de reis per lijnboot (te herkennen aan hun gele kleur) duurt ongeveer anderhalf uur. Zit je liever zelf achter het stuur? Kijk op Expedia.nl voor de mogelijkheden om een auto te huren. Reserveer er een bij het boeken van je vlucht, zodat je na aankomst gelijk in de auto van je keuze kunt stappen.

Boekingen & tickets

Voor tickets kun je op Expedia.nl terecht. Hier worden diverse vluchten naar Venetië aangeboden tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Voor het nieuwste aanbod kun je het beste regelmatig op de site kijken. Zoek met de wizard naar de vlucht die op je wensen aansluit. Na je zoekopdracht te hebben uitgevoerd, kun je met de filters en andere functies het resultaat verder toespitsen op waar je naar op zoek bent. Ook is het mogelijk om vluchten vanaf meerdere vliegvelden met elkaar te vergelijken. Als je een vlucht met een hotel combineert, zul je van nog aantrekkelijkere prijzen kunnen genieten. Kies de vlucht + hotel die bij je vakantieplannen passen en profiteer van de opgeleverde besparingen.

Vlieg je graag met Eurowings of Alitalia? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Eurowings Vluchten en Alitalia Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Venetië, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Venetië op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Venetië

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 41 voor enkele vluchten en € 64 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Brussels Airlines