Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Groninger Museum

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in Groninger Museum aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Groninger Museum te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in Groninger Museum nabij Groninger Museum aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over Groninger Museum te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige Groninger Museum!


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Groninger Museum

Alle 107 accommodaties in de buurt van Groninger Museum bekijken
The Student Hotel Groningen € 79
The Student Hotel Groningen

The Student Hotel Groningen

Boterdiep 9, Groningen
   
  3.5 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Binnenstad-Noord, binnen 10 minuten lopen van Prinsentuin en Universiteit van Groningen. Ook Stadsschouwburg en Martinikerk liggen binnen 10 minuten lopen. Station Groningen Noord ligt op 15 minuten lopen en naar Station Groningen is het 21 minuten lopen.

  Apollo Hotel Groningen € 99
  Apollo Hotel Groningen

  Apollo Hotel Groningen

  Laan Van De Vrijheid 91, Groningen
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Groningen, op 1,7 km van Grafisch Museum en op 2,8 km van Universiteit van Groningen. Ook Nederlands Stripmuseum en Groninger Museum liggen binnen 3 km afstand. Station Groningen ligt op 24 minuten lopen.

   City Hotel Groningen € 91
   City Hotel Groningen

   City Hotel Groningen

   Gedempte Kattendiep 25, Groningen
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Binnenstad-Zuid, binnen 10 minuten lopen Grote Markt, Martinikerk en Vismarkt. Ook Universiteitsmuseum en Groninger Museum liggen binnen 15 minuten lopen. Station Groningen ligt op 14 minuten lopen en naar Station Groningen Europapark is het 23 minuten lopen.

    Martini Hotel
    Martini Hotel

    Martini Hotel

    Gedempte Zuiderdiep 8, Groningen
      
     2.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Binnenstad-Zuid, binnen 15 minuten lopen van Grote Markt en Universiteit van Groningen. Ook Martinikerk en Centrum Beeldende Kunst liggen binnen 10 minuten lopen. Station Groningen ligt op 11 minuten lopen en naar Station Groningen Europapark is het 22 minuten lopen.

     Boutique Hotel De Doelen € 79
     Boutique Hotel De Doelen

     Boutique Hotel De Doelen

     Grote Markt 36, Groningen
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in het centrum van Groningen, binnen 10 minuten lopen van Grote Markt en Universiteit van Groningen. Ook Martinikerk en Vismarkt liggen binnen 5 minuten lopen. Station Groningen ligt op 15 minuten lopen en naar Station Groningen Noord is het 23 minuten lopen.

      NH Groningen € 85
      NH Groningen

      NH Groningen

      Hanzeplein 132, Groningen
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Groningen, binnen 15 minuten lopen van Stadsschouwburg en Universiteit van Groningen. Ook Martinikerk en Prinsentuin liggen binnen 10 minuten lopen. Station Groningen ligt op 20 minuten lopen en naar Station Groningen Noord is het 24 minuten lopen.

       Hotel Schimmelpenninck Huys € 79
       Hotel Schimmelpenninck Huys

       Hotel Schimmelpenninck Huys

       Oosterstraat 53, Groningen
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit romantische hotel ligt in Binnenstad-Zuid, binnen 10 minuten lopen van Grote Markt en Universiteit van Groningen. Ook Martinikerk en Vismarkt liggen binnen 10 minuten lopen. Station Groningen ligt op 12 minuten lopen en naar Station Groningen Europapark is het 22 minuten lopen.

        Best Western Hotel Groningen Centre € 90
        Best Western Hotel Groningen Centre

        Best Western Hotel Groningen Centre

        Radesingel 50, Groningen
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Binnenstad-Zuid, binnen 15 minuten lopen van Centrum Beeldende Kunst en Universiteit van Groningen. Ook De Oosterpoort en Stadsschouwburg liggen binnen 10 minuten lopen. Station Groningen ligt op 13 minuten lopen en naar Station Groningen Europapark is het 19 minuten lopen.