Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Groningen

Ga voor een verblijf in Groningen voor een afwisselende tijd en kijk je ogen uit. De stad biedt diverse bezienswaardigheden en ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen. Kies bijvoorbeeld voor een bezoek aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum, of geniet van een prachtig uitzicht over de stad na het beklimmen van de Martinitoren. Als je een auto in de stad huurt, kun je ook de omgeving van Groningen verkennen. Een echte aanrader is Pieterburen. Natuurliefhebbers kunnen hier gaan wadlopen naar Schiermonnikoog, en als gezin zul je een leuke tijd hebben bij de zeehondencrèche. Ook is Nationaal Park Lauwersmeer een aanrader voor alle leeftijden.

Een auto huren in Groningen

Omdat de omgeving van Groningen veel attracties en bezienswaardigheden heeft, is een auto tijdens je verblijf erg handig. De meeste autoverhuurbedrijven bevinden zich in het oosten van de stad, net buiten het centrum. Ga je voor een ruime gezinsauto of neem je liever een kleiner exemplaar zodat je je gemakkelijk door de stad kunt manoeuvreren? Er is genoeg keuze, dus je zult hier altijd een goede optie vinden. Kijk van tevoren even of bepaalde verzekeringen bij de verhuurprijs zitten inbegrepen, zodat je na het huren niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Verder geldt er vaak een minimum leeftijd en heb je over het algemeen een bepaald aantal jaren rijervaring nodig.

Parkeren in Groningen

Op zon- en feestdagen kun je bijna overal gratis in de stad parkeren, dus als je op een koopzondag langs wilt gaan, kun je je auto gratis en eenvoudig op straat kwijt. Op de overige dagen kun je in het centrum over het algemeen maar een bepaalde periode staan. Als je Groningen dus een hele dag zonder zorgen wilt verkennen, biedt een van de parkeergarages in het centrum een uitkomst. Nog voordeliger is het parkeren bij een van de P+R-garages. Je kunt kiezen uit vijf locaties buiten het centrum, waar je gratis kunt staan. Vervolgens kun je tegen een laag tarief met de bus naar het centrum. Genoeg mogelijkheden dus!

Ontdek Groningen

Ontdek Groningen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.