Begin van hoofdinhoud

Jong en oud genieten van een verblijf bij deze gezinsvriendelijke accommodaties


Controleer prijzen van hotels in Groningen

Vandaag 17 feb. - 18 feb.
Dit weekend 22 feb. - 24 feb.
Volgend weekend 1 mrt. - 3 mrt.
Kaart

Recent geboekte hotels in Groningen

The Student Hotel Groningen
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 35 uur geleden

Vind Familiehotelss in Groningen

Tijdens een verblijf in een familiehotel in Groningen kun je mooie uitstapjes maken in de gelijknamige pronvinciehoofdstad en omgeving. Er is voldoende te doen voor het hele gezin, zoals een bezoek aan de zeehondencrèche in Pieterburen of heerlijk uitwaaien op Schiermonnikoog, waar je overigens ook kunt overnachten. In Groningen zelf vind je leuke musea voor kinderen zoals het Stripmuseum.

Familievakantie in een familiehotel in Groningen

Samen met de kinderen op vakantie in Groningen betekent genieten van natuur, cultuur en prachtige oude plaatsjes. Voor een spannende en actieve dag is het Blotevoetenpad in natuurgebied het Westerkwartier een echte aanrader. In DoeZoo Insektenwereld in Leens leren de kinderen alles over vele 'enge', maar nuttige insecten en reptielen tijdens een spannende tocht. Het Landgoed Nienoord zit vol verrassingen voor jong en oud. Hier kun je klimmen, glijden en ravotten in grote speeltuinen vol springkussens en klimkastelen. De gezellige familiehotels zorgen voor de nodige rust en ontspanning na een actieve dag in de buitenlucht. Kom heerlijk even bij in het vaak aanwezige zwembad, of kijk ontspannen een film op de ruime familiekamer of kamers met tussendeur. In de meeste hotels kun je de dag beginnen met een heerlijk ontbijt of aanschuiven voor een welverdiend diner.

Als je kiest voor een van de hotels in het centrum van Groningen, kun je meestal te voet alle leuke familieattracties van de stad bekijken. Zo kun je met het hele gezin optimaal genieten van de stad Groningen. De attracties zijn talrijk. Beleef bijvoorbeeld een heerlijk middagje raceplezier voor jong en oud in het Euro Kartracingcentrum. Ook een bezoek aan de bekendste toren van Groningen, de Martinitoren, mag je natuurlijk niet overslaan. Met zijn bijna 100 meter zorgt "d' Olle Grieze" voor een mooi uitzicht over de stad. Je kunt in Groningen ook sportieve en uitdagende activiteiten ondernemen met de familie zoals kanoën door de grachten of per fiets de stad verkennen.

Andere hotelopties in Groningen

Jouw hotel in Groningen kies je met behulp van verschillende zoekfilters. Je selecteert een hotel op basis van het aantal sterren of een hotelthema, zoals een spahotel of luxe hotel. Daarnaast kun je een overnachtingslocatie zoeken in de omgeving van een bezienswaardigheid, bijvoorbeeld een hotel in Groningen in de buurt van het Nationaal Park Lauwersmeer, of een andere locatie op de kaart.