Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Boek een Vlucht + Hotel samen en bespaar tot 15%.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Kopenhagen vakanties

Met een bezoek aan de hoofdstad van Denemarken is het alsof je in een sprookje belandt, want deze schilderachtige Scandinavische stad aan zee belichaamt de charme van de oude wereld.

Kopenhagen combineert een fascinerend erfgoed met stijlvolle moderne ontwerpen. Ontdek de charmante stad met zijn prachtige havens, fietscultuur en uitstekend openbaar vervoer en vind uit waarom Kopenhagen wordt geprezen om zijn kwaliteit van leven.

Kopenhagen heeft een internationale luchthaven en ook over land en zee zijn alle grote Europese steden te bereiken. Denemarken is onderdeel van de EU, maar de munteenheid is nog steeds de Deense kroon. In deze multiculturele hoofdstad van 600.000 mensen wordt naast Deens ook Engels alom gesproken. Koop, om geld te besparen, de cOPENhagen CARD, en krijg gratis toegang of aantrekkelijke kortingen op de meeste bekende bezienswaardigheden, vervoer, materiaalhuur en maaltijden in restaurants .

Ontdek de oorsprong van Kopenhagen als een 12de eeuws vissersstadje in het stedelijk museum en probeer vervolgens verse vis in deNyhavn (Nieuwe haven). Het Nationaal museum Denemarken laat zien hoe de Vikingen ooit over de zeeën regeerden. De Deense hoofdstad is gelegen op de zeestraat tussen de Noordzee en de Baltische Zee. De noordelijke ligging brengt lange winters, maar bezoekers waarderen de magie van de historische stad gehuld in sneeuw.

In de zomer komen de parken en de wijken aan de waterkant tot leven, en openen de Tuinen van Tivoli hun deuren. In deze centrale locatie vind je één van de oudste pretparken ter wereld. Kinderen zullen de dierentuin van Kopenhagen ook leuk vinden. Ga naar het Paleis Amalienborg om te zien waar de Deense koninklijke familie woont. Wandel of fiets van daaruit langs de waterkant naar het beeld van de Kleine Zeemeermin, geïnspireerd door het geliefde sprookje van Hans Christian Andersen.

De Ronde toren lijkt ook rechtstreeks uit de kinderboeken van deze populaire Deense auteur te zijn gekomen en de lange structuur kent een aantal duistere verhalen van zichzelf. Een ander prachtig uitkijkpunt is de kurkentrekker-vormige torenspits van de 17e-eeuwse kerk van Onze Verlosser. Vanuit de ramen is het gemakkelijk te zien waarom zo veel mensen verliefd worden op Kopenhagen.


Kopenhagen Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Kopenhagen

Alle 201 hotels in Kopenhagen weergeven
€ 102
First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair

Helgolandsgade 3, Copenhagen
4,0
/ 5, op basis van 2.043 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 59
Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6, Copenhagen
4,2
/ 5, op basis van 117 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit hostel ligt in Kopenhagen.

Planetarium Tycho Brahe (0,3 km) • Tivolituinen (0,4 km) • Strøget (0,8 km) • Stadhuisplein (0,5 km) • Ny Carlsberg Glyptotek (0,8 km)

€ 47
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 2.477 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit hostel in Kopenhagen ligt binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 128
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
4,5
/ 5, op basis van 5.920 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kastrup ligt vlak bij de luchthaven, op 4 km van Amager Strandpark en binnen 10 km afstand van City Safari en Strøget. Ook Thorvaldsens Museum en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 10 km afstand.

€ 100
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 1.372 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 5 minuten lopen van St. Petri Kirke en Stadhuisplein. Ook Strøget en Tivolituinen liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 97
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 726 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Planetarium Tycho Brahe, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 97
First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven

Løngangsstræde 27, Copenhagen
3,7
/ 5, op basis van 1.661 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 5 minuten lopen van Nationaal Museum van Denemarken, Strøget en Christiansborg-paleis. Ook Tivolituinen en Stadhuisplein liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 92
Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 1.310 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Kopenhagen

Topdeals op vluchten naar Kopenhagen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.