Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 400 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.


Kopenhagen vakanties

Met een bezoek aan de hoofdstad van Denemarken is het alsof je in een sprookje belandt, want deze schilderachtige Scandinavische stad aan zee belichaamt de charme van de oude wereld.

Kopenhagen combineert een fascinerend erfgoed met stijlvolle moderne ontwerpen. Ontdek de charmante stad met zijn prachtige havens, fietscultuur en uitstekend openbaar vervoer en vind uit waarom Kopenhagen wordt geprezen om zijn kwaliteit van leven.

Kopenhagen heeft een internationale luchthaven en ook over land en zee zijn alle grote Europese steden te bereiken. Denemarken is onderdeel van de EU, maar de munteenheid is nog steeds de Deense kroon. In deze multiculturele hoofdstad van 600.000 mensen wordt naast Deens ook Engels alom gesproken. Koop, om geld te besparen, de cOPENhagen CARD, en krijg gratis toegang of aantrekkelijke kortingen op de meeste bekende bezienswaardigheden, vervoer, materiaalhuur en maaltijden in restaurants .

Ontdek de oorsprong van Kopenhagen als een 12de eeuws vissersstadje in het stedelijk museum en probeer vervolgens verse vis in deNyhavn (Nieuwe haven). Het Nationaal museum Denemarken laat zien hoe de Vikingen ooit over de zeeën regeerden. De Deense hoofdstad is gelegen op de zeestraat tussen de Noordzee en de Baltische Zee. De noordelijke ligging brengt lange winters, maar bezoekers waarderen de magie van de historische stad gehuld in sneeuw.

In de zomer komen de parken en de wijken aan de waterkant tot leven, en openen de Tuinen van Tivoli hun deuren. In deze centrale locatie vind je één van de oudste pretparken ter wereld. Kinderen zullen de dierentuin van Kopenhagen ook leuk vinden. Ga naar het Paleis Amalienborg om te zien waar de Deense koninklijke familie woont. Wandel of fiets van daaruit langs de waterkant naar het beeld van de Kleine Zeemeermin, geïnspireerd door het geliefde sprookje van Hans Christian Andersen.

De Ronde toren lijkt ook rechtstreeks uit de kinderboeken van deze populaire Deense auteur te zijn gekomen en de lange structuur kent een aantal duistere verhalen van zichzelf. Een ander prachtig uitkijkpunt is de kurkentrekker-vormige torenspits van de 17e-eeuwse kerk van Onze Verlosser. Vanuit de ramen is het gemakkelijk te zien waarom zo veel mensen verliefd worden op Kopenhagen.


Gids voor Kopenhagen


Beste hotelaanbiedingen

Alle 176 hotels in Kopenhagen weergeven
€ 48
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 2.373 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit hostel in Kopenhagen ligt binnen 10 minuten lopen van Oksnehallen, Tivolituinen en Stadhuisplein. Ook Strøget en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 114
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 4.722 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt vlak bij de promenade, binnen 2 km afstand van Deens Design Centre, Tivolituinen en Strøget. Ook Ny Carlsberg Glyptotek en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 2 km afstand.

€ 103
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, Copenhagen
4,0
/ 5, op basis van 4.334 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit milieuvriendelijke hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, vlak bij Stadhuisplein en Tivolituinen. Ook Strøget en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 130
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
4,5
/ 5, op basis van 5.791 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kastrup ligt vlak bij de luchthaven, binnen 5 km afstand van Amager Strandpark en Fields Shopping Centre. Ook City Safari en Nationaal Museum van Denemarken liggen binnen 10 km afstand.

€ 131
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Copenhagen
4,1
/ 5, op basis van 1.384 beoordelingen
5.0 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in het centrum van Kopenhagen, vlak bij Universiteit van Kopenhagen, St. Petri Kirke en Onze Lieve Vrouwekerk. Ook Strøget en Torvehallerne liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 79
Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island Hotel

Kalvebod Brygge 53, Copenhagen
4,2
/ 5, op basis van 4.323 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt aan de promenade, binnen 2 km afstand van Oksnehallen, Tivolituinen en Ny Carlsberg Glyptotek. Ook Nationaal Museum van Denemarken en Christiansborg-paleis liggen binnen 2 km afstand.

€ 105
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
4,3
/ 5, op basis van 4.041 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt aan de promenade, binnen 5 minuten lopen van Skuespilhuset-theater, Paleis Amalienborg en Nyhavn. Ook Strøget en Frederikskerk liggen binnen 2 km afstand.

€ 100
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Copenhagen
4,0
/ 5, op basis van 2.370 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Kopenhagen ligt vlak bij de luchthaven, binnen 2 km afstand van Deens Design Centre, Tivolituinen en Strøget. Ook Vor Frelsers-kerk en Ny Carlsberg Glyptotek liggen binnen 2 km afstand.

De beste Vlucht + Hotel-deals

Topdeals op vluchten

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.