Oeiras

Reisgids
Oeiras

Waar overnachten in Oeiras

Default Image

Algés

Tijdens je tocht door Algés kun je ook de restaurants en de livemuziek ontdekken. Neem de metro bij Tramhalte Algés of Tramhalte Algés - Pç. D. Manuel I als je de omgeving verder wilt verkennen.

Algés
Default Image

Paço de Arcos

De stranden en het winkelaanbod zijn bekende kenmerken van Paço de Arcos. Verken de omgeving en maak ook wat tijd vrij voor een bezoek aan Oeiras Parque.

Paço de Arcos
Default Image

Caxias

De stranden en het winkelaanbod zijn slechts enkele zaken die populair zijn bij reizigers in Caxias. Voor wat sightseeing zullen Nationaal Stadion en Centro Desportivo Nacional do Jamor je niet teleurstellen.

Caxias
Default Image

Carnaxide

De restaurants en het winkelaanbod zijn enkele redenen waarom reizigers Carnaxide bezoeken. In de buurt zelf zijn er niet heel veel bezienswaardigheden, maar je hoeft niet ver te lopen voor Centro Desportivo Nacional do Jamor en Nationaal Stadion.

Carnaxide
Default Image

Linda-a-Velha

De stranden en het winkelaanbod zijn enkele redenen waarom reizigers Linda-a-Velha bezoeken. In de buurt zelf zijn er niet heel veel bezienswaardigheden, maar je hoeft niet ver te lopen voor Centro Desportivo Nacional do Jamor en Nationaal Stadion.

Linda-a-Velha
Default Image

Miraflores

De restaurants en de sportevenementen zijn slechts enkele zaken die populair zijn bij reizigers in Miraflores. Voor wat sightseeing zullen Belémtoren en Jerónimosklooster je niet teleurstellen.

Miraflores