Lissabon

Reisgids
Chiado toont spoorwegen en een stad

Waar overnachten in Lissabon

Lissabon toont een stad, vergezichten en een kasteel

Stadscentrum van Lissabon

Stadscentrum van Lissabon staat bekend om zijn populaire winkels, en een bezoek aan topbezienswaardigheden zoals Avenida da Liberdade en Arena van Campo Pequeno mag zeker niet ontbreken. Verken Lissabon verder met de metro vanaf Station Campo Pequeno of Station Saldanha.

Stadscentrum van Lissabon
Convento da Ordem do Carmo bevat historische architectuur

Oude Stad van Lissabon

4/5(281 beoordelingen over de buurt)

Oude Stad van Lissabon is populair onder reizigers door zijn verbluffende uitzichten op de rivier. Ontdek meer van Lissabon met de metro vanaf Tramhalte São Pedro de Alcântara of Tramhalte Elevador da Glória, en kom langs topbezienswaardigheden zoals Rossio Square en Avenida da Liberdade.

Oude Stad van Lissabon
Santa Justa-lift bevat landschappen en een stad

Baixa

4,5/5(157 beoordelingen over de buurt)

Rossio Square en Rua Augusta zijn topbezienswaardigheden in Baixa, naast de populaire winkels. Neem de metro bij Station Baixa-Chiado of Tramhalte Praça da Figueira om nog meer bezienswaardigheden in het gebied te verkennen.

Baixa
Chiado toont vergezichten en een zonsondergang en ook een stel

Chiado

4/5(1 beoordeling over de buurt)

Maak wat tijd vrij om de keuze aan eetgelegenheden in Chiado te verkennen. Trek ook naar bezienswaardigheden, zoals Praça Camões, en neem de metro bij Tramhalte Chiado of Tramhalte Lg. Academia Nacional Belas Ar om het gebied verder te verkennen.

Chiado
Alfama bevat een kuststadje en een zonsondergang

Alfama

4,5/5(39 beoordelingen over de buurt)

Geniet van het historische erfgoed tijdens je verblijf in Alfama. Ontdek opmerkelijke bezienswaardigheden, zoals Uitkijkpunt Portas do Sol, en neem de metro bij Tramhalte Lg. Portas Sol of Tramhalte R. Escolas Gerais om je doorheen de stad te verplaatsen en verder op ontdekkingstocht te gaan.

Alfama