Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Outremeuse

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in Outremeuse aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Outremeuse te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in Outremeuse nabij Outremeuse aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over Outremeuse te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige Outremeuse!


Beste hotelaanbiedingen in Outremeuse

Alle 200 accommodaties in de buurt van Outremeuse bekijken
ibis Styles Liege Guillemins (Opening March 2020) € 64
ibis Styles Liege Guillemins (Opening March 2020)

ibis Styles Liege Guillemins (Opening March 2020)

Rue Des Guillemins 135, Luik
   
  3.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Guillemins, binnen 15 minuten lopen van Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Liege Aquarium-Muséum en Kathedraal van Luik liggen binnen 2 km afstand. Station Luik-Guillemins ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 23 minuten lopen.

  Hotel de la Couronne € 68
  Hotel de la Couronne

  Hotel de la Couronne

  Place Des Guillemins 11, Luik
    
   3.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Guillemins, binnen 15 minuten lopen van Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Kathedraal van Luik en Le Carré liggen binnen 2 km afstand. Station Luik-Guillemins ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 24 minuten lopen.

   Van der Valk Hotel Liège Congrès € 84
   Van der Valk Hotel Liège Congrès

   Van der Valk Hotel Liège Congrès

   Esplanade de l'Europe 2B, Luik
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in het centrum van Luik, vlak bij Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Liege Aquarium-Muséum en Théâtre de Liège liggen binnen 2 km afstand. Station Luik-Guillemins ligt op 16 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 22 minuten lopen.

    Univers Hotel € 53
    Univers Hotel

    Univers Hotel

    116 Rue Des Guillemins, Luik
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel in Luik ligt binnen 15 minuten lopen van Parc de la Boverie en Conferentiecentrum van Luik. Ook Kathedraal van Luik en Le Carré liggen binnen 2 km afstand. Station Luik-Guillemins ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 22 minuten lopen.

     Red & Breakfast € 90
     Red & Breakfast

     Red & Breakfast

     45 Rue Bassenge, Luik
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Deze bed & breakfast in Luik ligt binnen 2 km afstand van Le Carré, Kathedraal van Luik en Koninklijke Opera van Wallonië. Ook Universiteit van Luik en Parc de la Boverie liggen binnen 2 km afstand. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 9 minuten lopen en naar Station Luik-Guillemins is het 17 minuten lopen.

      Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa € 79
      Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

      Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

      Mont Saint Martin 9-11, Luik
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit gezinsvriendelijke hotel in Luik ligt vlak bij de luchthaven, binnen 5 minuten lopen van Koninklijke Opera van Wallonië, Féronstrée en Sint-Lambertusplein. Ook Museum voor de Waalse Kunst en Théâtre de Liège liggen binnen 10 minuten lopen. Station Luik-Paleis ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 11 minuten lopen.

       pentahotel Liège € 79
       pentahotel Liège

       pentahotel Liège

       100, Boulevard de la Sauvenière, Luik
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Saint-Laurent, binnen 10 minuten lopen van Le Carré, Koninklijke Opera van Wallonië en Kathedraal van Luik. Ook Paleis van de Prins-bisschoppen en Musée Grétry liggen binnen 2 km afstand. Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse ligt op 6 minuten lopen en naar Station Luik-Paleis is het 8 minuten lopen.

        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10 € 79
        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10

        Amosa Liège City Centre Apart Regence 10

        10 Rue de la Régence, Luik
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit appartement ligt in het centrum van Luik, binnen 5 minuten lopen van Koninklijke Opera van Wallonië, Universiteit van Luik en Théâtre de Liège. Ook Le Carré en Kathedraal van Luik liggen binnen 10 minuten lopen. Station Luik-Paleis ligt op 7 minuten lopen en naar Station Liège-Jonfosse / Luik-Jonfosse is het 12 minuten lopen.