Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Natuurzwembaden van Porto Moniz

Ga zwemmen in deze unieke zoutwaterbaden, prachtig gelegen tussen ruige kliffen en beschutting biedende vulkanische rotsen.

De Natuurzwembaden van Porto Moniz zijn een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Deze kalme bassins zijn gevormd door vulkanische activiteit. Zwarte basaltrotsen beschermen de baden tegen de sterke stroming van de Atlantische oceaan. De zwembaden zijn voorzien van kleedkamers, kluisjes en badmeesters en zijn een ideale plek om te zwemmen, te zonnebaden of te snorkelen. Er is ook een zwem- en speelgedeelte voor kinderen, wat de zwembaden tot een topbestemming maakt voor een dagje uit met het hele gezin.

Bij elke vloed stroomt er vers zeewater met interessante onderwaterfauna in de zwembaden. Neem een duikbril mee om de verschillende vissen onder het wateroppervlak van dichtbij te bekijken. 

Bezoek ook de diepere rotsbaden achter Ilhéu Mole en de meer aangelegde baden achter Restaurant Orca.

Huur een ligstoel of spreid je badlaken uit op de betonnen plateaus die de zwembaden omringen. Hoewel de zoutwaterbaden erg populair zijn, vind je toch vrij gemakkelijk een rustig plekje voor jezelf. Hoor hoe de branding krachtig tegen de rotsen slaat, terwijl het water in de afgeschermde rotsbaden juist zo kalm is. 

De tussen de kliffen en de kust gelegen zwembaden zijn de alleen al vanwege het natuurschoon een bezoekje waard. In de zomer kun je mensen kijken terwijl je geniet van een drankje bij de snackbar. Wandel over de promenade die de verbinding vormt tussen de zwembaden en de pier. Hier vind je nog meer cafés, restaurants, winkels en verschillende uitkijkpunten.

De Natuurzwembaden van Porto Moniz zijn het hele jaar open, met verkorte openingstijden in de wintermaanden. De meeste bezoekers komen hierheen tussen mei en oktober, wanneer de watertemperatuur het aangenaamst is. Er dient een entreeprijs te worden betaald en er is parkeergelegenheid. Porto Moniz ligt in Noordwest-Madeira en is vanaf Funchal bereikbaar via bus of auto.


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Piscinas Naturais do Porto Moniz

Alle 894 accommodaties in de buurt van Piscinas Naturais do Porto Moniz bekijken
Aqua Natura Madeira Hotel € 145
Aqua Natura Madeira Hotel

Aqua Natura Madeira Hotel

Rotunda das Piscinas, No. 3, Porto Moniz
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel in Porto Moniz biedt rechtstreeks toegang tot het strand en ligt op 0,1 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz, binnen 15 km afstand van Praia da Laje en Natuurgebied Fanal. Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente ligt op 16,2 km.

  Hotel Salgueiro € 62
  Hotel Salgueiro

  Hotel Salgueiro

  Lugar do Tenente nº 34, Porto Moniz
    
   2.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel in Porto Moniz ligt op 0,1 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Natuurgebied Fanal ligt op 13,4 km.

   Hotel Gaivota € 55
   Hotel Gaivota

   Hotel Gaivota

   Rua do Lugar, Porto Moniz
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel in Porto Moniz ligt op 0,1 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.

    Hotel Euro Moniz
    Hotel Euro Moniz

    Hotel Euro Moniz

    Rua das Alfarrobeiras, 4, Porto Moniz
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt bij de zee, op 0,3 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.

     Porto Moniz Villa
     Porto Moniz Villa

     Porto Moniz Villa

     Rua do Lugar n 27, Vila, Porto Moniz, Funchal - Madeira
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Deze villa ligt vlak bij het strand, op 0,2 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.

      Casa de Campo by Our Madeira
      Casa de Campo by Our Madeira

      Casa de Campo by Our Madeira

      Terras das Figueirinhas, Porto Moniz
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement in Porto Moniz ligt op 0,3 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.

       Paradise Ocean View by Analodges
       Paradise Ocean View by Analodges

       Paradise Ocean View by Analodges

       Estrada Regional 101, 132, Porto Moniz
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit appartement in Porto Moniz ligt op 0,4 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.

        Fisherman's House, het Huis op Madeira
        Fisherman's House, het Huis op Madeira

        Fisherman's House, het Huis op Madeira

        Beco do Figueira, 6, Porto Moniz, Autonome Regio van Madeira
          
         0.0 van 5.0 Sterren

         Dit vakantiehuis ligt bij de zee, op 0,6 km van Piscinas Naturais do Porto Moniz en binnen 10 km afstand van Praia da Laje en Strand van Seixal. Ook Natuurgebied Fanal en Grutas e Centro do Vulcanismo de São Vicente liggen binnen 20 km afstand.