Appartement met een gezinsvriendelijk beleid in de buurt van Piazza Navona
Pantheon Luxury Gold Apartment ligt op loopafstand van Pantheon en Trevifontein en beschikt over voorzieningen zoals een kunstgalerie ter plaatse en een winkelcentrum ter plaatse. Gasten kunnen verbinding maken met gratis wifi op de kamer.
Tijdens je verblijf profiteer je bovendien van het volgende:
Fietsverhuur, parkeerplaatsen (toeslag) en vervoer van en naar de luchthaven (toeslag)
Oppasservices (toeslag), een lift en hulp bij uitstapjes/tickets
Meertalig personeel en een rookvrije accommodatie
Kamervoorzieningen
Alle kamers van Pantheon Luxury Gold Apartment zijn voorzien van extraatjes zoals airconditioning en beschikken over faciliteiten zoals gratis wifi en eettafels.
dit appartement ligt in de wijk Stadscentrum van Rome in Rome. Piazza Navona en Pantheon zijn noemenswaardige bezienswaardigheden en bij Villa Borghese en Circus Maximus kun je van het natuurschoon in de omgeving genieten. Zin om van een evenement of wedstrijd te genieten? Kijk dan eens wat er bij Foro Italico of Stadio Olimpico op het programma staat. Bekijk onze reisgids voor Rome
Zijn huisdieren welkom bij Pantheon Luxury Gold Apartment?
Ja, bij deze accommodatie zijn huisdieren toegestaan. Er geldt een toeslag van EUR 15.00 per huisdier, per dag. Assistentiedieren zijn vrijgesteld van toeslagen. Er kunnen beperkingen van toepassing zijn. Neem contact op met de accommodatie voor meer details.
Hoeveel kost een verblijf bij Pantheon Luxury Gold Apartment?
Vandaag, 29 okt. 2026, kost een verblijf bij Pantheon Luxury Gold Apartment van één nacht voor twee volwassenen op 2 nov. 2026 min. € 228, inclusief belastingen en toeslagen. Deze prijs is gebaseerd op de laagste gevonden prijs per nacht in de afgelopen 24 uur voor verblijven in de komende 30 dagen. Prijzen kunnen wijzigen. Kies je datums voor meer accurate prijzen.
Wat kost het om bij Pantheon Luxury Gold Apartment te parkeren?
Parkeren is mogelijk tegen een toeslag van EUR 50 per nacht.
Hoe laat kan ik inchecken bij Pantheon Luxury Gold Apartment?
Je kunt inchecken vanaf: 16.00 uur; je kunt inchecken tot: 20.00 uur. Vroeg inchecken (afhankelijk van beschikbaarheid) is mogelijk tegen een toeslag van EUR 50. Tegen een toeslag van EUR 70
kun je tussen 20.00 uur en
middernacht laat inchecken.
Tot hoe laat kan ik bij Pantheon Luxury Gold Apartment uitchecken?
Je dient uiterlijk om 10.00 uur uit te checken.
Biedt Pantheon Luxury Gold Apartment een shuttleservice naar de luchthaven aan?
Ja, er is op verzoek een shuttleservice van/naar de luchthaven beschikbaar. Er geldt een toeslag van EUR 80 per voertuig.
Waar ligt Pantheon Luxury Gold Apartment?
Dit gezinsvriendelijke appartement in Rome bevindt zich in Stadscentrum van Rome, binnen 5 minuten lopen van Palazzo Borghese, Piazza Navona en Via del Corso. Ook Pantheon en Trevifontein liggen binnen 10 minuten lopen. Station Spagna ligt op 11 minuten lopen en naar Arenula-Cairoli Tramstation is het 13 minuten lopen.
Beoordelingen
Beoordelingen over Pantheon Luxury Gold Apartment
7,6
Goed
Alle weergegeven beoordelingen zijn gebaseerd op echte gastenervaringen. Alleen reizigers die een verblijf bij ons hebben geboekt, kunnen een beoordeling indienen. We verifiëren beoordelingen op basis van onze richtlijnen en plaatsen alle beoordelingen, of ze nu positief of negatief zijn.Meer informatieOpent in een nieuw venster
8,8
Netheid
8,8
Locatie
7,8
Personeel en service
8,0
Staat van de accommodatie en faciliteiten
Gastenscore: 10 - Uitstekend. 5 van 14 beoordelingen
10 - Uitstekend
5
Gastenscore: 8 - Goed. 5 van 14 beoordelingen
8 - Goed
5
Gastenscore: 6 - Redelijk. 2 van 14 beoordelingen
6 - Redelijk
2
Gastenscore: 4 - Matig. 0 van 14 beoordelingen
4 - Matig
0
Gastenscore: 2 - Ontzettend slecht. 2 van 14 beoordelingen
2 - Ontzettend slecht
2
Beoordelingen
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Jamie
30 sep 2024
Positief: Netheid, voorzieningen, comfort kamer en communicatie
On time check in, very quaint apartment in an excellent neighborhood. Beautifully decorated. Basic amenities available upon check in as expected, and check out was simple. Will definitely book with this company again!
3 nachten verbleven in september 2024
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
Miguel A
1 jul 2024
Positief: Netheid, communicatie
Buena ubicación. Bañera muy peligrosa Sugerencia a cambiarla 3er piso con ascensor dañado
7 nachten verbleven in juni 2024
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Claudia
7 jan 2023
Positief: Netheid, voorzieningen, staat van de accommodatie en faciliteiten en communicatie
Appartamento pulito e centralissimo!
Geverifieerde beoordeling
2/10 – Verschrikkelijk
Geverifieerde reiziger
28 dec 2019
Positief: Netheid
Negatief: Personeel en service
Horrible
Pictures are not accurate! I specifically chose an apartment that showed a dining room table and a loft. I was placed in a completely different apartment that didn't have either. Two of the beds are in the living room, which has decorative spot lights that don't turn off; making it impossible to sleep. They even have a sign that warns against covering them up (as people must be trying to do in order to get the room dark enough to sleep). The only bathroom is in the master bedroom and has a glass door- so it lacks privacy. The street below is very busy and surprisingly noisy until after 3am.
Additionally, the owner is refusing to return our property to us. My brother forgot an item in the room. We realized this within 30 minutes of check-out and immediately messaged the property asking if we could go back to the apartment at any time that day and retrieve it. They replied to us and said that they "thanked us for a good review and would let us know IF we could retrieve our property". I had not made a review yet, but messaged again asking for a time to go back and pick up the item. They never replied back to the message or answered any of my phone calls. I'm assuming that the message meant that they would only give us back our items of we left a positive review; I have waited almost 24 hours to get a response from the property, but haven't heard back (probably because I didn't review yet).
Overall, I would urge caution. Apartment is not comfortable and service is lacking.
1 nacht verbleven in december 2019
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Nick
15 okt 2019
Positief: Netheid, personeel en service, staat van de accommodatie en faciliteiten en comfort kamer
A++ stay. Will use again
Room was great! However parking is not provided.
Room was very clean and family friendly. All the breakable items were attached to the surfaces they sat on. Great deal on a simple room
1 nacht verbleven in oktober 2019
Geverifieerde beoordeling
6/10 – Matig
Geverifieerde reiziger
31 jul 2019
Positief: Netheid, personeel en service, voorzieningen en staat van de accommodatie en faciliteiten
The property had a lot of space but was oddly arranged. Bathroom was out dated and not user friendly. No shower! It was difficult to find and parking was not available. The young girl that met us to check in was very sweet and helpful.
1 nacht verbleven in juli 2019
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
Geverifieerde reiziger
24 jul 2019
Positief: Netheid, personeel en service, staat van de accommodatie en faciliteiten en comfort kamer
Veldig bra beliggenhet i Roma. Trykket i dusjen var dårlig, badet kunne vært bedre. Ellers ingenting å utsette på leiligheten.
4 nachten verbleven in juli 2019
Geverifieerde beoordeling
2/10 – Verschrikkelijk
Gina
24 jun 2019
Positief: Netheid, personeel en service
Negatief: Comfort kamer
Pictures are decieving
Booked room for 5 nights. When we arrived we were given a different room for one night because original booking was not available. We were never told of this situation. Had to cut short our sightseeing the next day to move to original booking at Pantheon Luxury Gold apartment. Although the place was clean it was very small. Pictures made it look very much bigger. Shower/tub is very cramped and dangerous in enter/exit. Air conditioner not effective for entire area. Bathroom smelled like cigarette smoke.
5 nachten verbleven in juni 2019
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
Geverifieerde reiziger
14 mei 2019
Positief: Netheid
Appartement très agréable, le WC séparé aurait été un plus.
L'isolation n'est pas terrible, les italiens parlent très fort le soir dans la rue.
Et pour finir il faut monter 64 marches !!!
L'appartement est très bien situé, 15 on à pied du Vatican.
3 nachten verbleven in mei 2019
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Michelle
16 nov 2018
Positief: Netheid, personeel en service, staat van de accommodatie en faciliteiten en comfort kamer
The apartment was very cute, plenty of towels and linens
2 nachten verbleven in november 2018
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
Khairul Hisham
1 nov 2018
Positief: Netheid, personeel en service, staat van de accommodatie en faciliteiten en comfort kamer
Misleading pricing👎
Comes with hidden cost. Cleaning bill is charge saperately, which is misleading as you choose the best price on the web. By the time you discover about the hidden charges, its already too late. The cleaning charge is almost as much as the price of room!
1 nacht verbleven in oktober 2018
Geverifieerde beoordeling
8/10 – Goed
Geverifieerde reiziger
29 sep 2018
Positief: Netheid, personeel en service
Negatief: Comfort kamer
Good apartment with limitations but Great location
This property is managed by a company that has many more apartments. The lady who manages the apartment was very responsive via email and text. This particular apartment is located in an amazing area. Very centrally located for walking to the major attractions. You will not need a car or transport. There is a supermarket and plenty of restaurants nearby. Now for the areas of improvement, (1) Don’t be fooled by the description of a two bedroom apartment. It is actually a very small apartment with one room that has a ladder and a bed on top. This bed was very uncomfortable (springboard mattress) that should be replaced with a memory form, latex or new coil spring mattresses, at the least. (2) The other biggest issue is the bathroom. It is a tiny bathroom with a small bath tub (maybe 3-4 feet long). The worse part is that the tub in addition to being tiny has a raised slope and sitting area in the back. What that means is that there is only a couple of feet of space to stand in the tub. The water pressure in the shower was very poor. Took a long time to finish the shower because. Also, the tub is raised about 2-3 feet from the floor. In short, this makes it very inconvenient if not impossible for small kids or old people to use the apartment.
So if you are ok with these drawbacks, it is an excellent apartment in great area and very reasonable rates. The apartment lady was very helpful and offered to move us into another apartment (when we explained these limitations to her).
3 nachten verbleven in september 2018
Geverifieerde beoordeling
10/10 – Voortreffelijk
Astrid
26 sep 2018
Positief: Netheid, personeel en service, staat van de accommodatie en faciliteiten en comfort kamer
Perfekt för ett par eller liten grupp
Otroligt skönt att ha en egen lägenhet i centrum av Rom. Vi lagade ingen mat men det fanns möjlighet till det, det enda som saknades var en diskmaskin. För en 50€ städavgift så tyckte jag att det var lite väl smutsigt i hörnen med damm osv, men utöver det så var allting fräsht och alldeles nyrenoverat. Vi hade en fantastisk vistelse!