Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Bonn

Zie alle 2 activiteiten in Bonn

Wat kun je allemaal doen in Bonn?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Bonn te bieden heeft! Als je van plan bent om Bonn te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Bonn reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Bonn

Bonn biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Bonn en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Bonn te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Bonn heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Bonn zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Bonn

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Bonn plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Bonn kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Bonn wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Bonn geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Bonn

Oude stad

Oude stad staat bekend om zijn winkels en historische plekken. Er valt heel wat te verkennen, met topbezienswaardigheden zoals Beethoven-Haus en Marktplein van Bonn die je niet mag missen. Neem de metro bij Tramhalte Bertha-von-Suttner-Platz of Tramhalte Stadthaus om de stad verder te verkennen.

MuseumsWinkelenHistorische gebouwen

Zentrum

Zentrum staat bekend om zijn historische plekken en winkels. Er valt heel wat te verkennen, met topbezienswaardigheden zoals Beethoven-Haus en Marktplein van Bonn die je niet mag missen. Neem de metro bij Tramhalte Bertha-von-Suttner-Platz of Tramhalte Stadthaus om de stad verder te verkennen.

MuseumsHistorische gebouwenTours

Gronau

Geniet van de musea tijdens je verblijf in Gronau. Ontdek opmerkelijke bezienswaardigheden, zoals Verenigde Naties, en neem de metro bij Metrostation Metrostation Heussallee-Museumsmeile of Metrostation Ollenhauerstrasse Deutsche Telekom om je doorheen de stad te verplaatsen en verder op ontdekkingstocht te gaan.

BusinessRomantischGezinsvriendelijk

Tannenbusch

Ontdek tijdens je stop in Tannenbusch zijn winkels. Je kunt bij Metrostation Tannenbusch Süd de metro nemen om het omliggende gebied te verkennen.

ExcursiesWinkelenVriendelijke mensen

Alt-Godesberg

Geniet van de restaurants tijdens je verblijf in Alt-Godesberg. Ontdek opmerkelijke bezienswaardigheden, zoals Godesburg, en neem de metro bij Metrostation Bad Godesberg of Metrostation Plittersdorfer Strasse om je doorheen de stad te verplaatsen en verder op ontdekkingstocht te gaan.

TheatersMonumentenHistorische gebouwen

Nordstadt

Nordstadt is populair door zijn bars en musea. Voor wat sightseeing moet je bij Altes Rathaus en August Macke Haus zijn. Neem de metro bij Metrostation Bonn West of Metrostation Propsthof Nord om je te verplaatsen.

KaasBudgetBars