Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Delft

Zie alle 8 activiteiten in Amsterdam

Wat kun je allemaal doen in Delft?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Delft te bieden heeft! Als je van plan bent om Delft te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Delft reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Delft

Delft biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Delft en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Delft te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Delft heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Delft zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Delft

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Delft plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Delft kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Delft wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Delft geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Rijke Delftse historie voor een prikkie

Delft is een echte wetenschapsstad; de TU Delft is er gevestigd. Het Science Centre (1) slaat een brug tussen het ingewikkelde werk van...

Het team van Expedia
Rijke Delftse historie voor een prikkie. Opent een nieuw venster.

Historische hoogtepunten in Delft

Van de dertigtal Delftse aardewerkfabrieken is er maar één originele overgebleven: de Koninklijke Porceleyne Fles (1) uit 1653. Hier wordt...

Het team van Expedia
Historische hoogtepunten in Delft. Opent een nieuw venster.

Kunststad Delft

Een van de bekendste inwoners van Delft was de 17e-eeuwse schilder Johannes Vermeer. Hij werd in Delft geboren en woonde er zijn hele...

Het team van Expedia
Kunststad Delft. Opent een nieuw venster.

Shoppen en eten in Delft. Negen hotspots die je niet mag missen

Shoppen en eten in Delft. Negen hotspots die je niet mag missen. Van de lekkerste Italiaanse delicatessen tot oud Hollandse boterbabbelaars.

Daisypioneer
Shoppen en eten in Delft. Negen hotspots die je niet mag missen. Opent een nieuw venster.