Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Malmö

Zie alle 9 activiteiten in Malmö

Maak een keuze uit de leuke activiteiten in Malmö

Malmö is de derde stad van Zweden en ligt in het uiterste zuidwesten van het land dicht bij het Deense Kopenhagen. Dankzij de lange geschiedenis van de stad zijn er vele historische bezienswaardigheden in Malmö die je tijdens je verblijf op je gemak kunt gaan verkennen. Een voordeel van Malmö is dat het ook veel groen kent. De diverse parken zoals Kungsparken en Slottsparken lenen zich uitstekend voor een mooie ontspannende wandeling. Een dagtrip naar Kopenhagen is natuurlijk ook altijd een optie.

Dingen om te zien in Malmö

Wie vanuit zijn hotel in Malmö een wandeling maakt door de oude stad

komt vanzelf het 15e-eeuwse kasteel Malmöhus wel een keer tegen. Tegenwoordig vind je op het kasteeleiland onder meer een kunstmuseum en het Malmömuseum waar je meer over de stad te weten komt. Je mag ook beslist het 16e-eeuwse Rådhus en de 14e-eeuwse Sint-Pieterskerk niet overslaan. Stortorget is het belangrijkste plein van de stad waar zich ook het Raadhuis bevindt. Vlak daarnaast ligt Lilla Torg waar je tevens diverse oude gebouwen aantreft en gemakkelijk een leuk restaurantje of café vindt om even pauze te houden.

Dingen om te doen in Malmö

Er zijn talloze leuke activiteiten in Malmö voor het hele gezin. De stad heeft een klein strand waar je in de zomer lekker van de zon kunt genieten. Het strand wordt omgeven door een mooi lang park waar je een fijne wandeling kunt maken. Als je op zoek bent naar nog meer groen vind je ten zuiden van het slot het Kungsparken en nog zuidelijker het Pildammsparken. Met kinderen kan het leuk zijn om een bezoek te brengen aan het Folketspark waar je een klein reptielencentrum vindt met onder meer slangen kikkers en hagedissen. Kun je niet wachten om deze Zweedse stad te bezoeken? Bij de vluchten in Malmö vind je meer informatie over hoe je het gemakkelijkst in de stad komt.

Dagtrip naar Kopenhagen

Een leuke excursie in Malmö is een daguitje naar Kopenhagen. Malmö wordt met de Deense hoofdstad verbonden met de 16 kilometer lange Sontbrug. Met de auto of trein ben je zo in Denemarken. Kopenhagen staat bekend om zijn uitstekende fietspaden en dus is het een geweldig idee om hier de Copenhagen Private 3 uur durende fietstour te doen waarbij je langs veel van de hoogtepunten van de stad komt. Als je je liever laat rijden is het een goede optie om de hop-on hop-off-bustour in Kopenhagen te boeken. Je wordt zo comfortabel van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid gebracht en kunt uit- en weer instappen waar jij dat wilt.

Kaart

Discover neighborhoods in Malmö

Centrum

Centrum staat bekend voor zijn keuze aan eetgelegenheden. Ga tijdens je verblijf ook even langs bij Stadhuis van Malmo (Radhuset) en Lilla Torg.

WinkelenCaféDineren

Norr

Norr staat bekend voor zijn ruime keuze aan eetgelegenheden. Plan tijdens je verblijf een uitje naar Stadhuis van Malmo (Radhuset) en Lilla Torg.

Vriendelijke mensenHistorischWandelen

Väster

Het winkelaanbod en de bars zijn enkele unieke kenmerken van Väster. Verken het gebied en stop even bij Emporia of Malmö Arena (stadion).

Vriendelijke mensenBusinessBudget

Vastra Hamnen

Bezoekers van Vastra Hamnen genieten van zijn stranden. Als je verder op ontdekking wilt gaan, kun je HSB Turning Torso bezoeken.

WandelenVriendelijke mensenGolf

Oude Binnenstad van Malmö

Oude Binnenstad van Malmö staat bekend voor zijn keuze aan eetgelegenheden. Ga tijdens je verblijf ook even langs bij Lilla Torg en Stadhuis van Malmo (Radhuset).

HistorischMuseumVriendelijke mensen

Innerstaden, Malmö

Geniet van de zandstranden en de cafés in Innerstaden, Malmö. Maak ook wat tijd vrij voor een bezoek aan Folkets Park of Mobilia.

SightseeingZandstrandTuin