Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Puerto Plata

Zie alle 1 activiteiten in Puerto Plata

Wat kun je allemaal doen in Puerto Plata?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Puerto Plata te bieden heeft! Als je van plan bent om Puerto Plata te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Puerto Plata reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Puerto Plata

Puerto Plata biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Puerto Plata en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Puerto Plata te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Puerto Plata heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Puerto Plata zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Puerto Plata

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Puerto Plata plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Puerto Plata kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Puerto Plata wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Puerto Plata geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Puerto Plata

Costambar

Maak tijdens je bezoek aan Costambar ook tijd voor bezienswaardigheden zoals Playa Grande en Playa Costambar.

Costa Dorada

Plan tijdens je verblijf in Costa Dorada een bezoek aan Playa Dorada en Playa Dorada Golf Course, enkele opmerkelijke bezienswaardigheden in de buurt.

Los Maestros

Plan tijdens je verblijf in Los Maestros een bezoek aan Kabelwagen van Puerto Plata en Long Beach, enkele opmerkelijke bezienswaardigheden in de buurt.