Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Familievriendelijk (1) Tours & daguitstapjes (1)

Wat te doen in Riga

Zie alle 1 activiteiten in Riga

Wat kun je allemaal doen in Riga?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Riga te bieden heeft! Als je van plan bent om Riga te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Riga reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Riga

Riga biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Riga en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Riga te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Riga heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Riga zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Riga

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Riga plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Riga kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Riga wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Riga geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Riga

Oude Stad

Met oude kerken, een presidentiële woning en de overblijfselen van een middeleeuwse verdedigingsmuur wordt een wandeling door het historische centrum van Riga een waar avontuur.

WinkelenHistorischRomantisch

Centrs

Centrs staat bekend voor zijn keuze aan eetgelegenheden. Ga tijdens je verblijf ook even langs bij Lets Museum voor de Kunst en Monument voor de Vrijheid.

RomantischWinkelenBusiness

Voorstad Semgallen

Het historische erfgoed en het uitzicht op de rivier zijn enkele unieke kenmerken van Voorstad Semgallen. Verken het gebied en stop even bij SPICE of Museum voor de Geschiedenis van de Letse Spoorwegen.

KerkKathedraalHistorisch

Latgale Suburb

Latgale Suburb staat bekend om zijn kerken en bezienswaardigheden zoals Centrale Markt van Riga en Letse Academie van Wetenschappen die je een bezoekje kunt brengen.

KathedraalKerkHistorisch

Voorstad Vidzeme

Het winkelaanbod en de restaurants zijn enkele unieke kenmerken van Voorstad Vidzeme. Verken het gebied en stop even bij Arena Riga of Olympisch sportcentrum.

BudgetBusinessWinkelen

Noordelijk district

Geniet van de parken en de waterkant in Noordelijk district. Maak ook wat tijd vrij voor een bezoek aan Dierentuin van Riga of Mezapark.

ZwemmenGolfJachthaven