Iedereen heeft een ander idee bij een perfecte zomervakantie. Voor sommigen betekent dit een relaxte combinatie van zon, zee en strand tijdens een klassieke strandvakantie. Anderen gaan liever een nieuwe stad verkennen en genieten van een afwisseling tussen bezienswaardigheden bekijken en een luie middag picknicken in het park of een ontspannen avond in een biergarten.

Waar je ook van houdt en of je nu al precies weet waar je naartoe wilt en wat je wilt doen of niet, wij zijn er om je te helpen. Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod aan artikelen met als thema zomer, waaronder gidsen over specifieke bestemmingen, praktische tips over wat er niet mag ontbreken in je koffer en aanbevelingen over leuke zomerse activiteiten in de stad.

Ontdek wat het warmste jaargetijde zo speciaal maakt in steden over de hele wereld, van Berlijn tot New York en van Stockholm tot Rome. Verken de beste locaties voor openluchtfeesten als je met vrienden op reis gaat en lees aanbevelingen voor uitstekende locaties voor een vrijgezellenfeest. We hebben ook verkoelende suggesties voor je, met een duik in een meer of in de zee. Een relaxte wandeling langs pittoreske haventjes, buitendiners in charmante restaurants, zonnebaden op witte zandstranden: hieronder vind je meer dan genoeg inspirerende ideeën voor de ideale zomervakantie.

Als je je zomervakantie het liefste op het strand doorbrengt met af en toe een verfrissende duik in zee, bekijk je onze pagina over strandvakanties.

Onze Zomer artikelen