Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Een auto huren in Leiderdorp

Leiderdorp ligt ten oosten van Leiden en grenst aan het Groene Hart. Bekijk de charmante Hoofdstraat met de Doesbrug en breng een bezoekje aan de eeuwenoude Dorpskerk. Neem ook een kijkje bij de vele molens die Leiderdorp rijk is. Als je over een huurauto beschikt, kun je bovendien een ritje maken naar de plattelandsdorpjes ten oosten van Leiderdorp.

Autoverhuur in Leiderdorp

Een huurauto regel je het snelste online. Je ziet in een oogopslag een lijst met beschikbare auto's en je kunt filteren op autotype (bijvoorbeeld mini, midsize, fullsize) en op de specificaties automaat of handgeschakeld. De ophaalpunten van verschillende gerenommeerde verhuurbedrijven bevinden zich in Leiden, op nog geen 4 kilometer van Leiderdorp. Als je autoverhuur online boekt, heb je een creditcard nodig om de reservering te maken. Extra opties zoals een tweede bestuurder of een kinderstoeltje kun je aan de reservering toevoegen. Er kan wel een kleine toeslag voor worden gevraagd. Om de huurauto op te halen heb je een geldig rijbewijs, een geldige creditcard en de bevestiging van de reservering nodig.

Rijden in Leiderdorp

Als je gebruikmaakt van autoverhuur in Leiderdorp dan profiteer je van verschillende voordelen. Je kunt de auto veilig parkeren in een van de parkeergarages, bijvoorbeeld bij het winkelcentrum Winkelhof. Voor een middagje shoppen is dat ontzettend handig. De mooie omgeving van Leiderdorp is met een huurauto makkelijk te verkennen en je bent niet afhankelijk van de verbindingen of de vertrektijden van het openbaar vervoer. Rij bijvoorbeeld langs het Braassermeer en geniet van de mooie landerijen. Neem een volle picknickmand mee en maak een rit langs kleine schilderachtige dorpjes als oude Ade, Hoogmade en Rijpwetering. Ook het strand bereik je snel: met de auto ben je binnen een half uur op het strand van de Wassenaarseslag.

Ontdek Leiderdorp

Ontdek Leiderdorp met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.