Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Manchester

Manchester bezoeken

Geniet van een topvakantie in Manchester, de ideale uitvalsbasis voor een diverse vakantie. Of je nu op zoek bent naar historisch erfgoed of juist een ontspannen verblijf in de natuur, bij Manchester ben je aan het juiste adres. Reserveer vooraf online de auto van je keuze, stap in en rij zo naar Park District National Park, het Forest of Bowland AONB of maak uitstapjes naar het aan de kust gelegen Liverpool of Leeds.

Je eigen huurauto in Manchester

Op Manchester Airport bevinden zich talloze autoverhuurbedrijven, ideaal als je gelijk na het landen in je vooraf gereserveerde huurauto wilt stappen. Je hebt de keuze uit zowel internationaal bekende bedrijven als lokale maatschappijen, die auto’s van verschillende klassen aanbieden. Huur je je auto liever in de stad? Geen probleem, ook in het centrum van Manchester zijn genoeg bedrijven te vinden waar je terecht kunt. Bezoek hiervoor de buurt ten noorden van treinstation Manchester Piccadilly. Maak je keuze online, reserveer voor vertrek en geniet bij aankomst van het gemak om zo in te stappen en weg te rijden. Let er bij het rijden in Engeland wel goed op dat hier natuurlijk aan de linkerkant gereden wordt. Vooral bij rotondes kan dit in het begin wennen zijn. Verder heb je voor autoverhuur een creditcard nodig en wordt er in Engeland meestal om een bepaalde minimumleeftijd gevraagd.

Manchester en omgeving verkennen

Je wilt graag de Piccadilly Gardens, Castlefield en Albert Square in Manchester zien? Parkeer je auto dan in een van de parkeergarages van het centrum of op straat. Manchester kent vier parkeerzones, die duurder worden naarmate je dichter bij het centrum parkeert. Voor een parkeergarage kun je het beste Rochdale Canal volgen. Hieraan bevinden zich namelijk talloze parkeergarages en –terreinen. Een uitstapje de natuur in is ook goed te doen vanuit de stad. Rij bijvoorbeeld via de A6 richting het zuidoosten naar Peak District National Park, waar fantastische vergezichten en een adembenemende natuuromgeving op je wachten. Overigens is het vanuit Manchester maar een uur rijden naar Liverpool en ben je ook ongeveer zoveel tijd kwijt voor een dagje naar Leeds. Waar gaat jouw voorkeur naaruit?

Ontdek Manchester

Ontdek Manchester met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.