Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Een auto huren in Washington

Bezoek de hoofdstad van Amerika, waar je verrast wordt door het cultureel aanbod, de statige gebouwen en de ontelbare fotomomenten. Dit is de thuisbasis van onder andere het Witte Huis, het Pentagon, Lincoln Memorial en nog veel meer. Daarnaast is er in en rondom de stad ook veel natuur te vinden. Huur een auto en trek eropuit! Breng een bezoek aan de kassen van de US Botanic Garden of rij door naar Mount Vernon Estate & Gardens. Dit was het oude huis van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten.

Huur een auto in Washington

Als je toch in Washington D.C. verblijft, is het vanzelfsprekend dat je ook de omgeving van deze prachtige stad verkent. Je bent inmiddels niet elke dag in Amerika! Bekijk thuis het aanbod en haal de auto van je keuze op bij Washington Dulles International Airport, Ronald Reagan Washington National Airport of het verderop gelegen Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport. Ook kun je in de stad zelf terecht voor autoverhuur, namelijk bij treinstation Washington Union Station. Let er bij het huren wel op dat je vaak een minimum aantal jaren rijervaring nodig hebt en van een bepaalde leeftijd moet zijn om een auto te kunnen huren. Heb je de auto die aan je wensen voldoet gevonden? Na het landen stap je zo in en rij je snel en eenvoudig naar je accommodatie om even bij te komen, voordat je begint aan je Amerikaanse avontuur. Geniet ervan!

Washington verkennen

In deze stad kun je vanalles te weten komen over Amerika. Klaar om de hele stad te verkennen? Begin bij Capitool, vlak bij het Witte Huis. Het is de locatie van de Amerikaanse Senaat en het Congres. Nu je hier toch bent, kun je gelijk even langs het woonhuis van de president wandelen. Loop onderweg hier naartoe langs het Smithsonian, het grootste museumcomplex ter wereld. Je kunt er alles leren over de Amerikaanse geschiedenis, wetenschap en natuurgeschiedenis. Als je de groene omgeving rondom dit museumcomplex volgt, zul je al snel het Witte Huis tegenkomen. Dit iconische presidentshuis van Amerika mag natuurlijk niet ontbreken aan je bezoek. De meeste musea en monumenten bevinden zich niet in het stadscentrum, maar toch is parkeren in dit deel van de stad vaak lastig. Laat je auto daarom bij je accommodatie staan of parkeer deze aan de rand van de stad en neem vanaf daar de Washington Metro.

De Amerikaanse oostkust

De beste manier om ook de omgeving van Washington D.C. te zien, is met de auto. Bezoek bijvoorbeeld het oude huis van George Washington, Mount Vernon Estate & Gardens. Kies voor een wandeling door de tuinen, neem een rondleiding door het huis of geniet van de omgeving tijdens een cruise over de Potomac River. Meer buiten de stad, op ongeveer een uur rijden richting het zuidwesten, ligt het prachtige Shenandoah National Park. Dit enorme park heeft een zeer rijke flora en fauna en is ideaal voor wandelen, fietsen of een paar dagen kamperen met de kinderen. Ideaal als je op zoek bent naar een paar dagen in de natuur na je bezoek aan Washington.

Ontdek Washington

Ontdek Washington met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.