Topsteden in Taiwan

Vind een hotel in Taiwan

Taiwan is een eiland voor de Chinese kust met miljoenenstad Taipei als hoofdstad. Het behoort officieel tot de Volksrepubliek China en is qua oppervlakte iets kleiner dan Nederland. In Taiwan vind je veel cultuur, religie en natuurschoon. Er zijn talrijke boeddhistische tempels en natuurparken.

Kies een hotel dat bij je past in Taiwan

In Taiwan zijn diverse hotels te vinden. Het aanbod is ruim, van eenvoudige een- en tweesterrenhotels tot luxe, comfortabele vijfsterrenhotels. Met name in de hoofdstad Taipei, de havenstad Kaohsiung en de provincie Hualien vind je veel hotels.

Je kunt je hotel in Taiwan vinden door je voorkeursbestemming te selecteren om vervolgens met zoekfilters je ideale hotel te vinden.

Taipei is de belangrijkste toeristische bestemming van Taiwan. Je vind een groot aantal hotels in Taipei vlakbij de Tamsui Rivier, voornamelijk in de twee- en driesterrencategorie. Hotels in Graafschap Taoyuan liggen vlakbij de hoofdstad en hebben veelal drie sterren. De hotels in Kaohsiung liggen veelal in het centrum van deze kustplaats met thema's als familiehotel, zakelijk hotel en luxehotel.

Nadat je online de stad of een bepaalde regio hebt gekozen, kun je verder selecteren op het aantal sterren, een hotelthema of de locatie en je definitieve keuze bepalen.

Wat is er te doen in Taiwan?

Taiwan kent een tropisch klimaat met een hoge luchtvochtigheid. Mede daardoor is het een groen eiland met diverse natuurparken. Het is tevens een bergachtig eiland met enkele grote steden.

Taiwan is geschikt voor diverse vakantietypes: een stedentrip naar Taipei bijvoorbeeld, maar ook een culturele rondreis over het eiland, een zakenreis of een actieve wandelvakantie in de bergen.

Taipei, Tainan en het graafschap Taoyuan zijn de belangrijkste toeristische bestemmingen van Taiwan. Bezienswaardig zijn onder andere Taroko National Park, de Taipei 101 toren en het National Palace Museum.

Kies je voor Taiwan, dan ontdek je prachtige natuur, historische tempels en moderne steden. Gekoppeld aan een fijne keuken en een gastvrije bevolking maakt dit van Taiwan een heerlijke vakantiebestemming.

false