Goedkope vluchten naar Eiland São Miguel

Voordeligste vluchten naar Eiland São Miguel

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
SATA International-Azores Airlines S.A.
TAP Portugal
Transavia France
Transavia
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal

Over Eiland São Miguel

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Eiland São Miguel? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Eiland São Miguel. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Eiland São Miguel bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Eiland São Miguel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Eiland São Miguel op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn vlucht naar Eiland São Miguel annuleren vanwege Covid-19?
Onze behulpzame Klantenservice-pagina is je one-stop-shop voor de meeste vragen rondom boekingen, inclusief het annuleren en wijzigen van vluchten vanwege Covid-19. Voor meer zekerheid is het ook verstandig om het wijzigingsbeleid van de gewenste vliegmaatschappij te scannen voordat je je boeking vastlegt.
Wat is de beste manier om een goedkope vlucht naar Eiland São Miguel te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?
Dat is heel simpel bij Expedia. Vul eerst je gewenste reisdata in en klik op de knop ‘Zoeken’. Selecteer vervolgens ‘Geen wijzigingskosten’ direct onder het tussenkopje ‘Flexibel wijzigingsbeleid’ aan de linkerkant van je scherm. Stap 3: Reserveer jouw goedkope en flexibele vliegticket naar Eiland São Miguel.
Wat zijn de algemene tips en adviezen voor reizigers naar Eiland São Miguel tijdens de Covid-19-pandemie?
Als je voor het eerst gaat reizen sinds de Covid-19-pandemie, zul je ervaren dat er meer regels en voorschriften gelden. Bekijk de volgende tips en zorg er zo voor dat je reis naar Eiland São Miguel zonder strubbelingen verloopt:

  • Ontdek de regulaties die op dit moment gelden op zowel jouw vertrekpunt als je bestemming. Afhankelijk van de lokale situatie kun je mogelijk helemaal niet reizen, check dit dus voordat je je vlucht boekt.
  • Verwijder ook als je door de security checks gaat je masker niet. Je wordt vanzelf verzocht om het even af te doen om jezelf te identificeren. Reizigers die weigeren een mondkapje te dragen, riskeren een boete en worden mogelijk geweigerd aan boord.
  • Om de kans op kruisbesmetting te omzeilen, dien je je boarding pass zelf op de scanner te leggen en deze vervolgens op te houden voor controle. Geef je instapkaart niet rechtstreeks aan de beveiliger.
  • De beveiliging op de luchthaven staat je toe om één flesje handreinigingsgel van maximaal 100 ml mee te nemen aan boord. Deze dien je uit je tas te halen en apart te tonen voor controle bij de beveiliging.
  • Haal losse persoonlijke items uit je zakken, zoals je portemonnee, sleutels en telefoon, en stop deze in je handbagage in plaats van in de tree. Dit zal voor minder handelingen zorgen tijdens de screening.
  • Als je iets te eten wilt nemen aan boord van het vliegtuig, doe dit dan in een afsluitbare, transparante plastic zak en plaats deze op een tree. Dit maakt de kans kleiner dat iemand van de luchthavenbeveiliging je tas zal openen voor inspectie.

Welke airlines vliegen naar Eiland São Miguel?
SATA Air Acores biedt diverse vluchten in of naar Eiland São Miguel, waaronder 373 vluchten die naar Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II) gaan. Bepaal je reisdatums en leg vroegtijdig je vliegtickets vast om de beste deal te kunnen scoren.
Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar Eiland São Miguel?
Je bemachtigt altijd een spectaculaire deal bij Expedia, maar met onze zoekfunctie ‘flexibele datums’ maken we het wel héél eenvoudig. Kies de gewenste reisdatums en vink de ‘flexibele datums’-optie aan om een lijst van prijzen te zien voor omliggende dagen. € 74 was de goedkoopste prijs voor een vliegticket naar Eiland São Miguel de afgelopen zeven dagen.
Hoe duur is een vlucht naar Eiland São Miguel?
Je had de afgelopen zeven dagen een retourreis naar Eiland São Miguel kunnen scoren tussen de € 74 en € 179. Voor enkele reizen vertrekkend vanaf Lissabon (LIS) was de beste prijs tijdens deze periode enkel € 40.
Wat zijn de populairste luchthavens om naar Eiland São Miguel te vliegen?
Je begint met het plannen van je aankomende reis door Eiland São Miguel door een reservering te plaatsen voor een van de 751 maandelijkse vluchten naar Ponta Delgada (PDL-Joao Paulo II). Dit is de voornaamste toegangspoort tot deze omgeving.
Wat kost een vliegticket naar Eiland São Miguel?
De afgelopen zeven dagen varieerden de prijzen van een vlucht naar Eiland São Miguel van € 74 tot € 179.
Wat zijn de goedkoopste maanden om een vlucht te boeken naar Eiland São Miguel?
Februari is een gunstige maand om je uitstapje in Eiland São Miguel vast te leggen. Vliegtickets zijn het duurst in december, dus zorg ervoor dat je deze periode vermijdt als je kunt.
Informatie over vluchten naar Eiland São Miguel
Luchthaven van aankomstJoao Paulo II
IATA-code aankomstluchthavenPDL
Naam aankomststadPonta Delgada
Vluchtprijs€ 74

Populaire vluchten naar Eiland São Miguel

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 74 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
TAP Portugal