Goedkope vluchten naar Guadalajara

Voordeligste vluchten naar Guadalajara

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 1.211 voor enkele vluchten en € 63 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Aeromexico
Volaris
Volaris
Volaris
Viva Aerobus
Aeromexico
Volaris
Volaris
Volaris
Volaris

Over Guadalajara

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guadalajara? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Guadalajara. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Guadalajara bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Guadalajara, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Guadalajara op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Guadalajara vliegveld genoemd?
Guadalajara, Jalisco (GDL-Internationale luchthaven Don Miguel Hidalgo y Costilla) is de enige luchthaven van Guadalajara.
Hoe ver is GDL van het centrum van Guadalajara?
Als je verblijft in centraal Guadalajara, doe je er verstandig aan vooraf te bedenken hoe je daarheen afreist. Het hart van de stad is 17 kilometer vanaf GDL.
Kan ik nu naar Guadalajara vliegen?
Bezoek onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over reisbeperkingen voor Guadalajara voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu bijgehouden om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Guadalajara?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Guadalajara kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Guadalajara met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Guadalajara, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Guadalajara vliegt?
Ga na aankomst op GDL naar de uitgang en het avontuur begint! Het vliegveld bevindt zich op 17 kilometer van het centrum.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Guadalajara?
Er zijn 12 vliegtuigmaatschappijen die vluchten aanbieden naar Guadalajara vanaf 56 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Guadalajara?
Aeromexico, Volaris, en VivaAerobus voeren de meeste vluchten uit naar Guadalajara. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit Villa Coapa. Aeromexico heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Guadalajara?
Met ongeveer 1.031 non-stop vluchten per week, land je eerder in Guadalajara dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Guadalajara?
Een groot aantal vluchten naar Guadalajara vertrekt vanuit Hidalgo, Pedregal of Buenavista.
Hoelang duurt de vlucht naar Guadalajara?
Als Hidalgo je vertrekpunt is, ben je ongeveer 2 uur en 13 minuten onderweg voordat je in Guadalajara landt. Van gate tot gate vanaf Pedregal naar deze luchthaven duurt doorgaans 1 uur en 27 minuten en vanaf Buenavista is het 1 uur en 27 minuten vliegen.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Guadalajara?
Wees er vroeg bij met het boeken van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de fervente reiziger vaak gebruikt. Zo snel mogelijk je vliegtickets boeken, geeft je doorgaans meer keuze en betere deals. Maar er zijn meer trucs. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken welke vliegvelden er nog meer in de buurt zijn. Ticketprijzen verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven die je kiest. Vergeet ook niet om de prijzen van diverse vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, je kunt ook wat euro’s besparen door snel te boeken. Als je een koopje ziet, wacht dan geen moment! Pak je kans zodra die zich aandient!
Hoe overleef je je vlucht naar Guadalajara?
Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Guadalajara wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. Hier volgen enkele tips en trucs om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid aan je vliegreis te beginnen. Pak daarom eerst in wat je écht niet mag vergeten: paspoort of ID-kaart, contant geld en benodigde medicijnen. Stop vervolgens iets in je handtas waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een goed boek of een magazine. Je zult ook je opladers, een comfortabel nekkussen en een paar oordoppen niet willen vergeten. De laatste tip: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, handcrème en een paar extra kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Dit betekent dus geen scheermessen, scharen, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals hockeysticks, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals pepperspray en wapens, worden niet toegestaan in de cabine.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De lange, smalle gangpaden van een vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabele outfit aan en vergeet niet om een trui of vest mee te nemen, omdat de temperatuur nog wel eens daalt tijdens een langeafstandsvlucht. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door gebrek aan beweging. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Trek een paar steunkousen aan, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop wat rond in de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Guadalajara vliegt?
Je trip naar Guadalajara wordt een stuk makkelijker als je jezelf goed voorbereidt. Lees hieronder onze slimme tactieken om met gemak voorbij de security te komen:

  • Als eerste zijn je instapkaart en paspoort nodig bij de security check. Zorg ervoor dat je deze snel kunt pakken, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit (of af) wat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult een momentje afstand van je digitale wereld moeten doen. Je laptop, telefoon en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je het vliegtuig in met cologne of parfum? Dat kan! Wanneer de verpakking per item niet groter is dan 100 milliliter en je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het met je mee in de cabine.
  • Je schoenenkeuze kan je een hoop tijd besparen. Hoge laarzen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen voor extra controle. Instappers of sneakers meestal niet.
  • Scherpe items zijn niet toegestaan aan boord en worden zeker ingenomen door de beveiliging. Stop ze daarom veilig weg in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Guadalajara
Luchthaven van aankomst
Internationale luchthaven Don Miguel Hidalgo y Costilla
IATA-code luchthaven van aankomst
GDL
Naam stad van aankomst
Guadalajara
Retourprijs
€ 248

Populaire vluchten naar Guadalajara

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 1.211 voor enkele vluchten en € 63 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

American Airlines
Air Europa