Goedkope vluchten naar Ho Chi Minhstad

Over Ho Chi Minhstad

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minhstad? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Ho Chi Minhstad. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Ho Chi Minhstad bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ho Chi Minhstad, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ho Chi Minhstad op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Ho Chi Minhstad vliegveld genoemd?
Ho Chi Minhstad heeft slechts één luchthaven, Ho Chi Minh City (SGN-Internationale luchthaven Tan Son Nhat).
Hoe ver is SGN van het centrum van Ho Chi Minhstad?
Wie het centrum van Ho Chi Minhstad als eindbestemming heeft, hoeft niet ver te reizen na aankomst op Ho Chi Minh City (SGN-Internationale luchthaven Tan Son Nhat). Het vliegveld is slechts 6 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Ho Chi Minhstad vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vluchten naar Ho Chi Minhstad, kun je een bezoek brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Hier ontdek je alles wat je wilt weten over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is wanneer je aankomt.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Ho Chi Minhstad?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Ho Chi Minhstad vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Ho Chi Minhstad met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Ho Chi Minhstad, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Ho Chi Minhstad gaat?
Met slechts één vliegveld in Ho Chi Minhstad, duurt het niet lang voordat je de beste vlucht gevonden hebt. Ho Chi Minh City (SGN-Internationale luchthaven Tan Son Nhat) vind je op 6 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Ho Chi Minhstad?
Er zijn 33 vliegtuigmaatschappijen die naar Ho Chi Minhstad vliegen vanaf 54 bestemmingen wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Ho Chi Minhstad?
Vietnam Airlines, VietJet Air, en Bamboo Airways voeren de meeste vluchten uit naar Ho Chi Minhstad. Het grootste aantal vluchten vertrekt vanuit Hoang Mai. Vietnam Airlines vliegt hier het meest naartoe.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Ho Chi Minhstad?
Met zo’n 2.190 non-stop vluchten per week, ben je voor je het weet geland in Ho Chi Minhstad.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Ho Chi Minhstad?
Vliegtuigpassagiers komen in de meeste gevallen vanuit Hoang Mai, Thanh Xuan of Long Bien als ze naar Ho Chi Minhstad reizen.
Hoelang duurt de vlucht naar Ho Chi Minhstad?
Als je naar Ho Chi Minhstad reist vanuit Hoang Mai, duurt je vlucht ongeveer 2 uur en 11 minuten. Vertrek je vanuit Thanh Xuan, dan ben je zo’n 2 uur en 11 minuten onderweg. Vanaf Long Bien is de vliegtijd ongeveer 2 uur en 11 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Ho Chi Minhstad?
Een tip die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek niet te laat. Maar dat is niet de enige truc. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken welke vliegvelden er nog meer in de buurt zijn. De prijzen verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven waar je heen vliegt. Denk er ook aan om de prijzen van vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Ten slotte, wees bereid om direct te boeken als je een gunstige deal tegenkomt. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met wat handigheid en een dosis geluk is jouw ideale ticket zo geboekt.
Hoe kom je je vlucht naar Ho Chi Minhstad het beste door?
Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Ho Chi Minhstad een ontspannen start zijn, of meer lijken op een eindeloze reis. Op deze pagina vind je enkele tips, waarmee je dit avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid op pad te gaan. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, reisdocumenten, contant geld en eventuele medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je kleine trolley waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk aan je laptop of tablet en een paar magazines of een boek. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen niet willen vergeten. En ten slotte, stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, lippenbalsem en een paar extra sokken zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp voorwerp in een hoekje van je handbagage zit. Andere verboden items zijn (licht) ontvlambare of explosieve producten, zoals brandstof en vuurwerk, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om comfortabel te blijven tijdens je vliegreis is door de juiste kleding te dragen. Wees voorbereid op wisselende temperaturen door meerdere lagen te dragen. Zo krijg je het in elk geval niet koud als het fris wordt in de cabine. Je hoge hakken of sandalen kun je beter in je koffer laten zitten. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Door langere periodes van inactiviteit kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen tijdens langeafstandsvluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Zorg dat je genoeg drinkt, sta regelmatig op om even rond te lopen door de cabine en draag compressiesokken om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Ho Chi Minhstad vliegt?
Je trip naar Ho Chi Minhstad wordt een stuk makkelijker als je jezelf goed voorbereidt. Lees hieronder onze slimme tips en trucs om met gemak voorbij de security te komen:

  • Als eerste zijn je paspoort en instapkaart nodig bij de security check. Houd deze dus paraat, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Vervolgens worden jij en je handtas gescand. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en headphones dienen in een bak door de scanner te gaan.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je tablet, smartphone en andere gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om alle vloeistoffen en gels uit je handkoffer te halen. Die horen meestal apart door de scanner te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alles dient bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter gepresenteerd te worden.
  • Het juiste schoeisel kan het proces een stuk vlotter doen verlopen. Wandelschoenen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen bij de controle. Instappers meestal niet.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen tijdens de beveiligingscontrole. Berg ze daarom veilig op in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Ho Chi Minhstad
Luchthaven van aankomst
Internationale luchthaven Tan Son Nhat
IATA-code luchthaven van aankomst
SGN
Naam stad van aankomst
Ho Chi Minh City
Retourprijs
€ 107