Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Search 590,000 properties worldwide.

Search over a million flights, hotels, packages, and more

No Expedia cancellation fee to change or cancel almost any hotel reservation.


Voordeligste vluchten naar Lanzarote

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Lanzarote

Over Lanzarote

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, voor de kust van Marokko, gelegen in de Atlantische oceaan. Het eiland is vooral in trek bij zon,- en strandliefhebbers. Het vulkanische eiland staat bekend om de vele lavastranden en het bijzondere binnenland. Al rijdend over het eiland tref je een indrukwekkend 'maanlandschap' aan, vol lavagesteente en bijzondere rotsformaties. De kustplaatsjes staan bekend om de gezellige boulevards, luxe hotels en appartementen en de heerlijke Atlantische Oceaan.

Vluchten naar Lanzarote

Tijdens de zomer is het een komen en gaan van vluchten op Lanzarote. Vluchten vanuit Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks naar het zonovergoten Spaanse eiland. Ook vanuit andere Nederlandse luchthavens, zoals Rotterdam (RTM), Eindhoven (EIN) en Groningen (GRQ), zijn er mogelijkheden voor vluchten naar Lanzarote (ACE). Gedurende de wintermaanden neemt het aantal vluchten af, maar zijn er nog steeds meerdere malen per week mogelijkheden om naar Lanzarote te vliegen. Vooral overwinteraars trekken tijdens de koude wintermaanden graag naar de Canarische Eilanden, waar het heerlijk vertoeven is langs de vele, gezellige boulevards.

Luchthaven van Lanzarote

De luchthaven van Lanzarote heet twee terminals. De T1 terminal wordt voornamelijk gebruikt voor internationale vluchten, terwijl T2 in gebruik is voor vluchten van en naar de andere Canarische Eilanden. De vlucht naar Lanzarote duurt ongeveer 4,5 uur vanuit Nederland, waarna je per bustransfer naar je accommodatie gebracht kan worden. Tevens kun je op de luchthaven van Lanzarote een auto huren, of kiezen voor een transfer per taxi. Er is een redelijk aanbod van eet,- en drinkgelegenheden, waaronder een aantal fastfood-ketens. Naast eten en drinken, kan je hier ook redelijk uitgebreid duty free shoppen. Houd er wel rekening mee dat op de Canarische Eilanden beperkte uitvoerregels gelden voor tabak en alcohol.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lanzarote, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lanzarote op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!