Goedkope vluchten naar Lanzarote

Voordeligste vluchten naar Lanzarote

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 30 voor enkele vluchten en € 30 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
easyJet
Air Europa
Air Europa
Eurowings
Eurowings
Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia

Beoordelingen van geverifieerde klanten

15 feb. 2020

Echte low cost carrier, vroeg vertrekken, geen onboard entertainment of vlucht info. Net genoeg beenruimte en het ontbijten wat €7,50 kostte was de prijs waard. Boek of iPad mee en uitzitten, kwaliteit prijs verhouding prima.

Een geverifieerde reiziger
Eindhoven naar Lanzarote Island ·Transavia
29 mei 2019

Ner

Een geverifieerde reiziger
Eindhoven naar Lanzarote Island ·Transavia
10 mrt. 2019

Fijn dat bagage gewoon is inbegrepen bij ticket. Door thuis al een boarding pass te printen was de wachtrij op de luchthaven erg kort (Duitsers doen dat niet?). Dusseldorf airport is makkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid P7 is vlakbij de terminal en overdekt. Omdat het zo vroeg was (maart en 's ochtends om 04:30) was alles makkelijk en snel te bereiken.

Een geverifieerde reiziger
Düsseldorf naar Lanzarote Island ·Condor

Over Lanzarote

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, voor de kust van Marokko, gelegen in de Atlantische oceaan. Het eiland is vooral in trek bij zon,- en strandliefhebbers. Het vulkanische eiland staat bekend om de vele lavastranden en het bijzondere binnenland. Al rijdend over het eiland tref je een indrukwekkend 'maanlandschap' aan, vol lavagesteente en bijzondere rotsformaties. De kustplaatsjes staan bekend om de gezellige boulevards, luxe hotels en appartementen en de heerlijke Atlantische Oceaan.

Vluchten naar Lanzarote

Tijdens de zomer is het een komen en gaan van vluchten op Lanzarote. Vluchten vanuit Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks naar het zonovergoten Spaanse eiland. Ook vanuit andere Nederlandse luchthavens, zoals Rotterdam (RTM), Eindhoven (EIN) en Groningen (GRQ), zijn er mogelijkheden voor vluchten naar Lanzarote (ACE). Gedurende de wintermaanden neemt het aantal vluchten af, maar zijn er nog steeds meerdere malen per week mogelijkheden om naar Lanzarote te vliegen. Vooral overwinteraars trekken tijdens de koude wintermaanden graag naar de Canarische Eilanden, waar het heerlijk vertoeven is langs de vele, gezellige boulevards.

Luchthaven van Lanzarote

De luchthaven van Lanzarote heet twee terminals. De T1 terminal wordt voornamelijk gebruikt voor internationale vluchten, terwijl T2 in gebruik is voor vluchten van en naar de andere Canarische Eilanden. De vlucht naar Lanzarote duurt ongeveer 4,5 uur vanuit Nederland, waarna je per bustransfer naar je accommodatie gebracht kan worden. Tevens kun je op de luchthaven van Lanzarote een auto huren, of kiezen voor een transfer per taxi. Er is een redelijk aanbod van eet,- en drinkgelegenheden, waaronder een aantal fastfood-ketens. Naast eten en drinken, kan je hier ook redelijk uitgebreid duty free shoppen. Houd er wel rekening mee dat op de Canarische Eilanden beperkte uitvoerregels gelden voor tabak en alcohol.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lanzarote, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lanzarote op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Lanzarote

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 30 voor enkele vluchten en € 30 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
easyJet