Voordeligste vluchten naar Nice

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Nice

Aan de Franse Riviera, vlak bij Monaco, vind je de zonnige badplaats Nice. Met zomerse temperaturen van gemiddeld 30 graden biedt deze stad voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een ontspannend weekendje naar de zon, of als cultuurliefhebber van de musea en andere bezienswaardigheden wilt genieten, Nice heeft het allemaal. Daarnaast bevinden Italië en de Alpen zich vlakbij.

Vluchtopties naar Nice

Nice heeft de op twee na grootste luchthaven van Frankfrijk, Nice Côte d'Azur [NCE], en ligt op steenworpafstand van het centrum van de stad. Vanaf Schiphol [AMS], Eindhoven [EIN] en Rotterdam [RTM] vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten, waarmee je al na een vliegtijd van een kleine 2 uur aan een van de stranden van de Franse Rivièra kunt liggen. Beide Nederlandse luchthavens bieden ook vluchten van budgetmaatschappijen aan. Schiphol biedt ongeveer 6 vluchten per dag aan naar Nice, en ook van Rotterdam zijn er dagelijks vluchten naar Nice te vinden. Vanaf Eindhoven kun je gemiddeld 1 tot 2 keer per week richting de Côte d'Azur vertrekken. Uiteraard kunnen deze vliegschema’s veranderen. Via Expedia.nl kun je rechtstreekse vluchten met verschillende vliegtuigmaatschappijen vinden. Kies uit het ruime aanbod voor de vlucht die het beste bij jou past.

Luchthaven Nice

De luchthaven van Nice heeft een groot aanbod winkels, bars en lounges. Op 12 kilometer afstand ligt Monaco, en het Italiaanse Genoa ligt ongeveer 150 kilometer van Nice verwijderd. Er zijn verschillende hotels in de directe omgeving van het vliegveld te vinden, maar met de korte afstand van slechts 7 kilometer bevind je je al in het centrum. Na ongeveer een kwartiertje rijden kun je dus al liggen op een van de prachtige stranden aan de Côte d'Azur. Via de twee terminals van het vliegveld kun je gemakkelijk naar het centrum komen. Uiteraard kun je met de taxi gaan, maar met een klein half uurtje ben je ook met een van de drie buslijnen zo in de stad. Alle drie de buslijnen vertrekken van beide terminals. Daarnaast biedt het vliegveld verschillende mogelijkheden om een auto te huren via zowel nationale als internationale bedrijven. Huur je auto direct na aankomst, of reserveer deze van tevoren bij Expedia.nl.

Boekingen & tickets

Via Expedia.nl heb je de keuze uit verschillende vluchten naar Nice, die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Houd de site van Expedia.nl in de gaten om de beste vluchten naar Nice te vinden of zoek met de wizard naar een lastminuteaanbieding. Om je zoekopdracht beter te laten aansluiten op je wensen, biedt Expedia.nl verschillende functies en filters. Ook zijn hier de prijzen te vinden van verschillende luchthavens, zoals Eindhoven en Rotterdam. Hierdoor heb je snel een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wist je ook dat je op Expedia.nl nog voordeliger uit kunt zijn door je vlucht met een hotel te combineren? Kies de vlucht + hotel die aansluiten bij je wensen en profiteer van de aantrekkelijke prijzen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Nice, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Nice op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Nice

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.