Voordeligste vluchten naar Pisa

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Apr 20, 2019

Nee

Over Pisa

Boek een vlucht naar Pisa en ga op de foto met de wereldberoemde scheve Toren. Na het maken van een iconische foto wandel je naar de Middeleeuwse ‘Duomo di Santa Mario Assunta’. Daarnaast biedt Pisa vele historische pleinen, paleizen en gebouwen. Geniet van de botanische tuin van de universiteit van Pisa of het geelgekleurde museum ‘Museo Nazionale di Palazzo Reale’.

Vluchtopties naar Pisa

De gehele dag zijn er vluchten naar Pisa [PSA]. Zo vind je gemakkelijk een vlucht die aansluit op jouw reisschema. Je kunt vliegen vanaf Amsterdam [AMS], Rotterdam [RTM] en Eindhoven [EIN] of Brussel [BRU] en Düsseldorf [DUS]. Veruit de meeste vluchten naar Pisa vertrekken van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Boek een rechtstreekse vlucht, of een vlucht met één of twee tussenstops. Afhankelijk van het aantal tussenstops duurt een vlucht doorgaans tussen de twee en vijf uur. Online kun je kiezen uit tal van gewone en budget vliegtuigmaatschappijen.

Luchthaven van Pisa

De luchthaven van Pisa is van alle gemakken voorzien. Er zijn lounges, bagagekluizen, WiFi-hotspots, restaurants en verschillende winkels. Tevens zijn er voldoende korte- en langetermijn parkeerplekken. De langetermijn parkeerplekken bevinden zich weliswaar verder van de luchthaven, maar zijn goedkoper. Daarnaast zijn er verschillende manieren om naar het centrum van Pisa te reizen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het openbaar vervoer, met de bus of trein. De busstations bevinden zich buiten de aankomsthal en zijn te herkennen aan een groot blauw bord met de tekst ‘City Bus’. Ook staan er vele taxi’s voor u klaar. Houd hierbij echter rekening met een extra toelage op zon- en feestdagen. Liever zelf rijden? Huur dan een auto bij één van de elf autoverhuurbedrijven of regel dit vooraf online. Ongeacht jouw voorkeur, ben je gemiddeld in vijftien minuten in het centrum van de historische stad Pisa.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Pisa, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Pisa op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Pisa

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.