Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Notting Hill

Gekleurde huizen, trendy pubs en sfeervolle markten met antiek, vintage kleren en souvenirs dragen bij aan het bijzondere karakter van deze gevarieerde buurt.

Notting Hill is een kleurrijk stukje Londen en herbergt onder meer markten, charmante gebouwen en luxe restaurants. Ook de bekende Portobello Road Market, die dagelijks plaatsvindt, heeft hier zijn thuisbasis. Daarnaast wordt elk jaar het Notting Hill Carnival georganiseerd, een van de grootste straatfestivals ter wereld. Je vindt er een scala aan verschillende culturen waarvan het grootste gedeelte afkomstig is uit de Caraïben, een gevolg van de grote toestroom van migranten uit dat gebied in de jaren 50.

Kuier rond tussen de kraampjes van de Portobello Road Market die door een groot deel van Notting Hill loopt. Bewonder de kleurige huizen in Caribische stijl. Veel van de kraamhouders staan hier dagelijks, maar op zaterdagen is deze markt nog uitgebreider.

De markt staat bekend om zijn kraampjes met vintage en tweedehands kleding en het vele antiek. Wanneer je over de bochtige Portobello Road loopt en rondneust tussen de kraampjes vind je ongetwijfeld iets van je gading. Misschien ontdek je hier die unieke LP, dat speciale souvenir of het vintage kledingstuk waar je al die tijd naar op zoek was.

In Notting Hill zijn talloze restaurants en bars voorhanden, waar je altijd terecht kunt voor een hapje en een drankje. Veel van de eetgelegenheden hebben een specifieke stijl om te zorgen dat ze opvallen tussen alle anderen, maar ook om uit te dragen dat ze trots zijn op de verschillende gemeenschappen die hier samenleven.

Tijdens het Notting Hill Carnival dat jaarlijks plaatsvindt gedurende twee dagen in augustus, zijn de straten gevuld met parades, dansers en straatartiesten. Ook dan komt de flamboyante mix van culturen goed naar voren, waarbij de Caribische gemeenschap duidelijk een hoofdrol speelt. Naast het straatfestival vindt in augustus eveneens het Portobello Film Festival plaats.

De geschiedenis van Notting Hill gaat ver terug en het gebied wordt voor het eerst genoemd in een Oud-Engelse tekst uit de 14e eeuw waarin wordt verwezen naar 'Knottynghull'. Al sinds de ontwikkeling van het huidige gebied in de 19e eeuw, is het verweven met de kunstenaarsgemeenschap. In de jaren 80 raakte het echter in verval, maar tegenwoordig floreert het gebied weer en is het een stijlvolle trekpleister voor welgestelde locals en toeristen.

Notting Hill is gelegen in het westelijke deel van Londen. Het ligt iets meer in westelijke richting dan Kensington Gardens en even ten noorden van Holland Park. Er bevinden zich diverse metrostation rond het gebied, waaronder de stations Holland Park, Notting Hill Gate, Latimer Rd en Shepherd’s Bush. Ook de treinen van het London Overground System stoppen hier en er rijden dag en nacht bussen tussen Notting Hill en andere delen van Londen. De markt is gratis toegankelijk.


Notting Hill Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Notting Hill

Alle 363 accommodaties in Notting Hill bekijken
Pembridge Palace Hotel € 39
Pembridge Palace Hotel

Pembridge Palace Hotel

55 Princes Square, London
   
  3,1
  / 5, op basis van 462 beoordelingen
  3.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in Paddington, binnen 3 km afstand van Kensington Palace, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op 6 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 9 minuten lopen.

  Grand Plaza Serviced Apartments € 88
  Grand Plaza Serviced Apartments

  Grand Plaza Serviced Apartments

  42 Princes Square, London
    
   3,8
   / 5, op basis van 172 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit appartement ligt in Paddington, binnen 3 km afstand van Kensington Palace, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op maar 5 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 8 minuten lopen.

   Hyde Park Executive Apartments € 54
   Hyde Park Executive Apartments

   Hyde Park Executive Apartments

   8-18 Inverness Terrace, London
     
    3,1
    / 5, op basis van 367 beoordelingen
    3.0 van 5.0

    Dit appartement ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station en Bayswater Underground Station liggen op 5 minuten lopen.

    London House Hotel € 63
    London House Hotel

    London House Hotel

    81 Kensington Gardens Square, London
      
     4,1
     / 5, op basis van 7.106 beoordelingen
     3.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Paddington, binnen 2 km afstand van Portobello Road-markt en Kensington Palace. Ook Royal Albert Hall en Hyde Park liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 7 minuten lopen.

     Grand Royale London Hyde Park € 83
     Grand Royale London Hyde Park

     Grand Royale London Hyde Park

     1-9 Inverness Terrace, London
       
      3,6
      / 5, op basis van 1.478 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Dit pension ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station en Bayswater Underground Station liggen op 5 minuten lopen.

      Phoenix Hotel € 68
      Phoenix Hotel

      Phoenix Hotel

      1-8 Kensington Gardens Square, London
        
       4,1
       / 5, op basis van 1.164 beoordelingen
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Paddington, binnen 3 km afstand van Kensington Gardens, Natural History Museum en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 7 minuten lopen.

       Garden Court Hotel € 35
       Garden Court Hotel

       Garden Court Hotel

       30-31 Kensington Gardens Square, London
         
        4,0
        / 5, op basis van 78 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Paddington, binnen 3 km afstand van Kensington Gardens, Natural History Museum en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op 5 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 8 minuten lopen.

        The Princes Square Hotel € 63
        The Princes Square Hotel

        The Princes Square Hotel

        23-25 Princes Square, London
          
         3,7
         / 5, op basis van 204 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit pension ligt in Paddington, binnen 3 km afstand van Kensington Palace, Natural History Museum en Kensington Gardens. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 3 km afstand. Bayswater Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Queensway Underground Station is het 7 minuten lopen.

         Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Notting Hill