Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Essen

Zie alle 1 activiteiten in Essen

Wat kun je allemaal doen in Essen?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Essen te bieden heeft! Als je van plan bent om Essen te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Essen reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Essen

Essen biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Essen en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Essen te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Essen heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Essen zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Essen

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Essen plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Essen kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Essen wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Essen geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Essen

Rüttenscheid

De bars en de musea zijn slechts enkele populaire zaken onder reizigers in Rüttenscheid. Bezoek topplekken zoals Grugahalle en Botanischer Garten Grugapark en neem de metro bij Metrostation Martinstrasse of Metrostation Messe Ost-Gruga-Halle om de omgeving te verkennen.

TheatersNatuurparkenBudget

Kettwig

Het historische erfgoed en de restaurants zijn slechts enkele zaken waar Kettwig bekend om staat. Verken de omgeving met de metro vanaf Station Essen Kettwig of Station Essen Kettwig Stausee.

KasteelWandelenHistorische gebouwen

Innenstadt

De musea en de kerken zijn slechts enkele populaire zaken onder reizigers in Innenstadt. Bezoek topplekken zoals Zeiss-planetarium Bochum en Deutsches Bergbaumuseum en neem de metro bij Metrostation Bochum Rathaus of Metrostation Deutsches Bergbau-Museum om de omgeving te verkennen.

KathedraalKerkenHistorische gebouwen

Altstadt I

Tijdens je tocht door Altstadt I kun je ook de restaurants en de tuinen ontdekken. Neem de metro bij Metrostation Von-Bock-Strasse of Metrostation Gracht als je de omgeving verder wilt verkennen.

TuinenRivierenVriendelijke mensen

Erle

Reizigers trekken naar Erle voor zijn eetgelegenheden en sportevenementen. Overweeg ook een bezoekje aan Veltins-Arena tijdens je verblijf.

AfgelegenBusinessDineren

Duisburg Mitte

Duisburg Mitte is populair door zijn archeologische sites en musea. Voor wat sightseeing moet je bij Dierentuin Duisburg en Silberpalais zijn. Neem de metro bij Metrostation Karl-Jarres-Strasse of Metrostation Kremerstrasse om je te verplaatsen.

MuseumsHavensCultuur