Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Gent

Zie alle 10 activiteiten in Brussel

Wat kun je allemaal doen in Gent?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Gent te bieden heeft! Als je van plan bent om Gent te bezoeken kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Gent reist een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Gent

Gent biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Gent en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet

wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Gent te bezoeken bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Gent heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort je zult je in Gent zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Gent

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Gent plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore bepalen wat een bezoekje waard is in Gent kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt de plaatselijke keuken van Gent wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur dankzij onze gidsen met alle evenementen van Gent geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!

Kaart

Discover neighborhoods in Gent

Gent Centrum

Reizigers in Gent Centrum genieten onder meer van zijn historische plekken, cafés en musea. Ontdek het zelf en breng ondertussen ook een bezoek aan Gravensteen of Belfort van Gent.

Historische gebouwenCafésMuseums

Sint-Amandsberg

Reizigers trekken naar Sint-Amandsberg voor zijn musea en parken. Overweeg ook een bezoekje aan Bijgaardepark tijdens je verblijf.

NatuurparkenMuseums

Patershol

Patershol staat bekend om zijn restaurants en bezienswaardigheden zoals Gravensteen en Oude Vismijn die je een bezoekje kunt brengen.

CafésRomantischDineren

Kunstenkwartier

Kunstenkwartier staat bekend om zijn bars en bezienswaardigheden zoals Boekentoren en Sint-Pietersplein die je een bezoekje kunt brengen.

BibliothekenBarsVriendelijke mensen

Stationsbuurt Noord

Het historische erfgoed en de restaurants zijn enkele unieke kenmerken van Stationsbuurt Noord. Verken het gebied en stop even bij Museum voor Schone Kunsten of Citadelpark.

Vriendelijke mensenWandelenHistorische gebouwen

Oostakker

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Oostakker omstreken, kun je een bezoek brengen aan Gravensteen en Vrijdagmarkt.