Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Mestre

Zie alle 55 activiteiten in Mestre

Topactiviteiten in het Italiaanse Mestre

Het Italiaanse Mestre ligt in het noorden van Italië. Het wordt ook wel de moderne buitenwijk van Venetië genoemd. Mestre doet aan als een charmant klein stadje. In het centrum vind je op het plein het Piazza Ferretto gezellige cafés met ruime terrassen. Mestre staat in verbinding met Venetië middels de Ponte della Libertà. Het strekt dan ook tot de aanbeveling om een bezoek aan Mestre te combineren met een bezoek aan Venetië. Je vindt het hele jaar door betaalbare vluchten naar Mestre.

Dingen om te zien in de omgeving van Mestre

Er zijn veel dingen om te doen in Mestre. Een bezoek aan de prachtige stad Venetië mag niet op deze lijst ontbreken. Venetië is met recht een van de populairste bezienswaardigheden in omgeving Mestre. Wanneer je van plan bent om vanuit Mestre een bezoek te brengen aan deze stad kun je van tevoren al het openbaar vervoersbewijs 'Alilaguna' aanschaffen. Met deze pas maak je 24 of 72 uur lang onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer in Venetië. Met het oog op een bezoek aan een cultuurstad als Venetië is het handig om ook alvast een Venice Museum Card aan te schaffen. Met deze pas bespaar je tijd en geld met toegang zonder wachtrij voor bezienswaardigheden zoals de musea aan het San Marcoplein en maar liefst zestien kerken.

Dagactiviteiten in de omgeving van Mestre

In de omgeving van Mestre worden verschillende activiteiten voor een dag of halve dag aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld aansluiten voor een boottocht van een halve dag naar Venetiaanse eilanden: Murano Burano & Torcello. In een halve dag cruise je over de prachtige lagunes van Venetië en bezoek je de drie verschilende eilanden met elk hun eigen karakter. Ook te voet kun je goed op pad in deze stad. Sluit bijvoorbeeld aan voor een eendaagse wandeling door Venetië

langs het Dogenpaleis en de basiliek. Tijdens deze dagexcursie door Venetië bezoek je onder begeleiding van een kundige gids de belangrijkste bezienswaardigheden in Venetië.

Excursies in Mestre en omgeving

Mestre is gesitueerd in een prachtig deel van Italië en ligt ook dicht bij andere interessante Italiaanse steden. Je kunt vanuit Mestre bijvoorbeeld een dagexcursie naar Florence per hogesnelheidstrein maken. Je reist ontspannen per trein en kunt vervolgens op eigen houtje rondwandelen in deze 'parel van de renaissance'. Bezoek musea zoals de Galleria dell'Accademia met Michelangelo's beroemde David en de indrukwekkende kunstverzameling van de Galleria degli Uffizi. 's Avonds pak je de trein weer terug naar een van de vele comfortabele hotels in Mestre.

Kaart

Discover neighborhoods in Mestre

Campalto

Geniet van de restaurants en het uitzicht op het water in Campalto. Als je de omgeving graag verder wilt verkennen, mag je San Giuliano Park en Forte Marghera zeker niet missen.

Vriendelijke mensenDinerenExcursies

San Giuliano

San Giuliano is populair door zijn keuze aan eetgelegenheden en je kunt een bezoekje brengen aan San Giuliano Park, een niet te missen plek in de buurt.

Vriendelijke mensenExcursiesDineren

Malcontenta

Bezoekers van Malcontenta genieten van zijn restaurants. Als je verder op ontdekking wilt gaan, kun je Villa Foscari La Malcontenta bezoeken.

Vriendelijke mensenBudgetExcursies