Topactiviteiten in Orlando

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Orlando inclusief interieur

Leuke activiteiten in het geweldige Orlando

In het Amerikaanse Orlando zul je een geweldige vakantie beleven. De stad staat bekend om de vele pretparken waar je je met je gezin dagen kunt vermaken, zoals Walt Disney World Resort. Andere leuke bezienswaardigheden in Orlando zijn het Orlando Science Center en het kunstmuseum The Charles Hosmer Morse Museum of American Art. Het is bovendien mogelijk om diverse excursies te boeken om de mooie omgeving van de stad te ontdekken. Zo kun je onder meer naar het moerasgebied The Everglades gaan.

Dingen om te doen in Orlando

In Orlando mag je de bijzondere pretparken zeker niet missen. Je kunt bijvoorbeeld kaartjes voor attractiepark Walt Disney World® Resort kopen. Hiermee kun je vier attractieparken bezoeken, waaronder het Magic Kingdom-park en Epcot. Deze parken zorgen gegarandeerd voor een geweldige dag. Een andere leuke optie is het attractiepark Universal Orlando, dat uit drie pretparken bestaat. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de bijzondere wereld van Harry Potter, ga mee met een achtbaan of bewonder de enorme King Kong. Daarnaast kun je ook kaartjes kopen voor LEGOLAND Florida. Dit pretpark is vooral geschikt voor de wat kleinere kinderen die groot fan zijn van Lego. Er zijn meer dan 50 attracties en voorstellingen, zoals een DUPLO-trein, een Lego-boerderij en fantastische achtbanen. Het is bovendien mogelijk om een combiticket te kopen, zodat je ook naar het LEGOLAND Water Park kunt gaan. Wil je graag dicht bij de diverse attractieparken overnachten? Neem dan eens een kijkje bij de hotels in Orlando om een voor jou perfecte accommodatie te vinden.

Dagactiviteiten in Orlando

Orlando is ook een goed startpunt voor diverse dagactiviteiten. Je kunt bijvoorbeeld op excursie vanuit Orlando naar de Everglades, een prachtig moerasgebied. Zo kun je een moerasboottocht door de Everglades plus tour door Miami boeken. Je geniet van een leuke boottocht over het water, terwijl je de bijzondere flora en fauna, zoals alligators, aan je voorbij ziet trekken. Bovendien is er een dierenshow inbegrepen bij deze tour. Hierna zul je de levendige stad Miami gaan ontdekken. Ga bijvoorbeeld shoppen in de Bayside Marketplace of maak een wandeling door de beroemde wijk South Beach. Natuurliefhebbers kunnen daarnaast gaan snorkelen en zwemmen met zeekoeien. Tijdens deze activiteit in Orlando vertrek je naar de mooie Crystal River, dat door zijn warmwaterbronnen een geliefde plek is voor zeekoeien. Je kunt hier samen met deze indrukwekkende dieren zwemmen of snorkelen, wat een unieke ervaring is. Wil je graag genieten van een leuke vakantie in Orlando? Op de pagina met vluchten naar Orlando kun je kijken hoe je het beste in deze stad komt.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.