Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Winkeldistrict Nanjing Road

Ervaar de energieke drukte van Shanghai's bekendste winkelstraat, een voetgangerszone omringd door zowel traditionele als luxe winkels en winkelcentra. 

Het winkeldistrict van Nanjing Road, één van de drukste winkelbuurten van de stad, kan bogen op een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het district is nu een mix van torenhoge warenhuizen en koloniale gebouwen langs een voetgangerszone. Vind luxe merken, internationale fastfoodketens en winkeltjes die zijde en jade verkopen.

Het district begon als de hoofdstraat van de Internationale Concessie van Shanghai. dat dienst deed als een hub voor de import van producten uit het Westen. Het is tegenwoordig onderverdeeld in twee secties: Nanjing Dong Lu (Nanjing Road East) en Nanjing Xi Lu (Nanjing Road West), met het People's Park als het middelpunt. Ontdek historische bezienswaardigheden en uitgebreide nieuwe toevoegingen aan de voetgangerszone in de oostelijke helft. De westelijke helft is beduidend moderner, en bedient vooral de shoppers van luxegoederen.

Mis de iconische 'Big Four'-warenhuizen niet: het No. 1 Department Store, het No. 1 Provisions Store, de Shanghai Fashion Company en het Hualian Commercial Building. De Shanghai Fashion Company heeft een treffende buitengevel in de art deco-stijl, en op het plein vlak bij het Hualian Commercial Building worden regelmatig voorstellingen gehouden. Pauzeer 's morgens bij dit plein en zie de vele inwoners van Shanghai tai chi, traditionele dansen of stijldansen oefenen.

Ga vervolgens naar de Shanghai First Food Store aan de westelijke zijde van de straat voor cakes, snoepgoed en andere zoete lekkernijen. Bewonder de wonderlijke selectie van Chinees aardewerk en porselein bij Shanghai Jingde Zhen Porcelain Artware. Ga voor meer luxe producten naar Plaza 66, waar je chique merken als Cartier en Versace vindt.

Zorg ervoor dat je Nanjing Dong Lu ook 's avonds bezoekt, wanneer de straat opleeft met vurige openluchtbars, straatmuzikanten en flikkerende neonborden. Nadat je de stad hebt verkend, kun je uitrusten en genieten van de atmosfeer in een toeristische trolleybus, die van de ene naar de andere kant van de voetgangerszone rijdt.

Het Nanjing Road Shopping District is ongeveer 5 km lang, van de Bund in het oosten tot de Jing’An-tempel in het westen. Het is te bereiken via de Shanghai Sightseeing bus of de metro via de stations East of West Nanjing Road.


Winkeldistrict Nanjing Road Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Winkeldistrict Nanjing Road

Alle 1.534 accommodaties in de buurt van Winkeldistrict Nanjing Road bekijken
Fairmont Peace Hotel € 238
Fairmont Peace Hotel

Fairmont Peace Hotel

20 Nanjing Road East, Shanghai, Shanghai
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Shanghai ligt aan het water, binnen 5 minuten lopen van The Bund en Internationaal Conferentiecentrum van Shanghai. Ook Oriental Pearl Tower en Shanghai Tower liggen binnen 2 km afstand. Station Lujiazui ligt op 9 minuten lopen en naar Station Dongchang Road is het 26 minuten lopen.

  The Langham, Shanghai, Xintiandi € 135
  The Langham, Shanghai, Xintiandi

  The Langham, Shanghai, Xintiandi

  No.99 Madang Road, Luwan District, Shanghai, Shanghai
    
   5.0 van 5.0 Sterren

   Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 10 minuten lopen van Voormalige Franse Concessie en K11 Art Mall. Ook Shanghai Museum en Winkelcentrum Xintiandi Style liggen binnen 15 minuten lopen. Station South Huangpi Road ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Xintiandi is het 7 minuten lopen.

   Bulgari Hotel Shanghai € 457
   Bulgari Hotel Shanghai

   Bulgari Hotel Shanghai

   No 33. North Henan Road, Shanghai, Shanghai
     
    5.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 10 minuten lopen van Old Town God Temple Snack Street, The Bund en Yuyuan-tuinen. Ook Winkeldistrict Nanjing Road en Volksplein liggen binnen 2 km afstand. Station Yuyuan-tuin ligt op 7 minuten lopen en naar Station East Nanjing Road is het 12 minuten lopen.

    The Shanghai EDITION € 224
    The Shanghai EDITION

    The Shanghai EDITION

    199 Nanjing Road East, Huangpu, Shanghai, Shanghai
      
     5.0 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 2 km afstand van Winkeldistrict Nanjing Road, Yuyuan-tuinen en Volksplein. Ook Shanghai Museum en Shanghai Grand Theatre liggen binnen 3 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 14 minuten lopen.

     Sofitel Shanghai Hyland € 73
     Sofitel Shanghai Hyland

     Sofitel Shanghai Hyland

     505 Nanjing Road East, Shanghai, Shanghai
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit wellness hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 2 km afstand van Winkeldistrict Nanjing Road, Volksplein en Yuyuan-tuinen. Ook Voormalige Franse Concessie en Winkelcentrum Xintiandi Style liggen binnen 3 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 6 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 8 minuten lopen.

      Ascott Huai Hai Road Shanghai
      Ascott Huai Hai Road Shanghai

      Ascott Huai Hai Road Shanghai

      No 282,Huai Hai Road Central, Huangpu District, Shanghai, Shanghai
        
       4.5 van 5.0 Sterren

       Dit luxe aparthotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 10 minuten lopen van Winkeldistrict Huai Hai Road, Volksplein en Voormalige Franse Concessie. Ook Winkeldistrict Nanjing Road en Winkelcentrum Xintiandi Style liggen binnen 2 km afstand. Station South Huangpi Road ligt op maar 4 minuten lopen en naar Station Dashijie is het 8 minuten lopen.

       Sweetome Vacation Apartment East Nanjing Road
       Sweetome Vacation Apartment East Nanjing Road

       Sweetome Vacation Apartment East Nanjing Road

       8TH FLOOR EAST NANJING ROAD,, HUANGPU,NO.600, Shanghai, PVG
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 2 km afstand van Three on the Bund, Winkeldistrict Nanjing Road en Volksplein. Ook Yuyuan-tuinen en Voormalige Franse Concessie liggen binnen 3 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 6 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 9 minuten lopen.

        Grand Central Hotel Shanghai € 87
        Grand Central Hotel Shanghai

        Grand Central Hotel Shanghai

        505 Jiujiang Road, Shanghai, Shanghai
          
         4.5 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 15 minuten lopen van Winkeldistrict Nanjing Road en Volksplein. Ook Yuyuan-tuinen en Voormalige Franse Concessie liggen binnen 3 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 7 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 7 minuten lopen.