Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Winkeldistrict Nanjing Road

Ervaar de energieke drukte van Shanghai's bekendste winkelstraat, een voetgangerszone omringd door zowel traditionele als luxe winkels en winkelcentra. 

Het winkeldistrict van Nanjing Road, één van de drukste winkelbuurten van de stad, kan bogen op een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het district is nu een mix van torenhoge warenhuizen en koloniale gebouwen langs een voetgangerszone. Vind luxe merken, internationale fastfoodketens en winkeltjes die zijde en jade verkopen.

Het district begon als de hoofdstraat van de Internationale Concessie van Shanghai. dat dienst deed als een hub voor de import van producten uit het Westen. Het is tegenwoordig onderverdeeld in twee secties: Nanjing Dong Lu (Nanjing Road East) en Nanjing Xi Lu (Nanjing Road West), met het People's Park als het middelpunt. Ontdek historische bezienswaardigheden en uitgebreide nieuwe toevoegingen aan de voetgangerszone in de oostelijke helft. De westelijke helft is beduidend moderner, en bedient vooral de shoppers van luxegoederen.

Mis de iconische 'Big Four'-warenhuizen niet: het No. 1 Department Store, het No. 1 Provisions Store, de Shanghai Fashion Company en het Hualian Commercial Building. De Shanghai Fashion Company heeft een treffende buitengevel in de art deco-stijl, en op het plein vlak bij het Hualian Commercial Building worden regelmatig voorstellingen gehouden. Pauzeer 's morgens bij dit plein en zie de vele inwoners van Shanghai tai chi, traditionele dansen of stijldansen oefenen.

Ga vervolgens naar de Shanghai First Food Store aan de westelijke zijde van de straat voor cakes, snoepgoed en andere zoete lekkernijen. Bewonder de wonderlijke selectie van Chinees aardewerk en porselein bij Shanghai Jingde Zhen Porcelain Artware. Ga voor meer luxe producten naar Plaza 66, waar je chique merken als Cartier en Versace vindt.

Zorg ervoor dat je Nanjing Dong Lu ook 's avonds bezoekt, wanneer de straat opleeft met vurige openluchtbars, straatmuzikanten en flikkerende neonborden. Nadat je de stad hebt verkend, kun je uitrusten en genieten van de atmosfeer in een toeristische trolleybus, die van de ene naar de andere kant van de voetgangerszone rijdt.

Het Nanjing Road Shopping District is ongeveer 5 km lang, van de Bund in het oosten tot de Jing’An-tempel in het westen. Het is te bereiken via de Shanghai Sightseeing bus of de metro via de stations East of West Nanjing Road.


Winkeldistrict Nanjing Road Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Winkeldistrict Nanjing Road

Alle 1.498 accommodaties in de buurt van Winkeldistrict Nanjing Road bekijken
The Westin Bund Center, Shanghai € 150
The Westin Bund Center, Shanghai

The Westin Bund Center, Shanghai

88 Henan Central Road, Shanghai, Shanghai
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 15 minuten lopen van Winkeldistrict Nanjing Road en The Bund. Ook Yuyuan-tuinen en Madame Tussaud's wassenbeeldenmuseum liggen binnen 2 km afstand. Station Yuyuan-tuin ligt op 5 minuten lopen en naar Station East Nanjing Road is het 8 minuten lopen.

  Sofitel Shanghai Hyland € 117
  Sofitel Shanghai Hyland

  Sofitel Shanghai Hyland

  505 Nanjing Road East, Shanghai, Shanghai
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit wellness hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 15 minuten lopen van Winkeldistrict Nanjing Road, Shanghai Landmark Department Store en The Bund. Ook Volksplein en Yuyuan-tuinen liggen binnen 2 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 6 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 8 minuten lopen.

   SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund(Narada Boutique YuGarden) € 83
   SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund(Narada Boutique YuGarden)

   SSAW Boutique Hotel Shanghai Bund(Narada Boutique YuGarden)

   No. 839 Renmin Road, Huangpu District, Shanghai, Shanghai
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 15 minuten lopen van Yuyuan-tuinen, City God Temple en The Bund. Ook Jinling East Road-ferryterminal en Winkeldistrict Nanjing Road liggen binnen 15 minuten lopen. Station Yuyuan-tuin ligt op 6 minuten lopen en naar Station Dashijie is het 15 minuten lopen.

    Grand Central Hotel Shanghai € 118
    Grand Central Hotel Shanghai

    Grand Central Hotel Shanghai

    505 Jiujiang Road, Shanghai, Shanghai
      
     4.5 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 15 minuten lopen van Winkeldistrict Nanjing Road en The Bund. Ook Volksplein en Yuyuan-tuinen liggen binnen 2 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 7 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 7 minuten lopen.

     Bulgari Hotel Shanghai € 441
     Bulgari Hotel Shanghai

     Bulgari Hotel Shanghai

     No 33. North Henan Road, Shanghai, Shanghai
       
      5.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 10 minuten lopen van Huxinting Tea House, The Bund en Yuyuan-tuinen. Ook Winkeldistrict Nanjing Road en Shanghai Old Street liggen binnen 15 minuten lopen. Station Yuyuan-tuin ligt op 7 minuten lopen en naar Station East Nanjing Road is het 12 minuten lopen.

      Central Hotel Shanghai € 100
      Central Hotel Shanghai

      Central Hotel Shanghai

      No 555 Jiujiang Road, Shanghai, Shanghai
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit wellness hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 2 km afstand van Shanghai Museum of Pen and Ink, Winkeldistrict Nanjing Road en Volksplein. Ook Yuyuan-tuinen en Shanghai Museum liggen binnen 2 km afstand. Station East Nanjing Road ligt op 8 minuten lopen en naar Station Yuyuan-tuin is het 8 minuten lopen.

       Campanile Shanghai Bund Hotel € 51
       Campanile Shanghai Bund Hotel

       Campanile Shanghai Bund Hotel

       No.33 Fujian S Rd, Huangpu Qu, Shanghai
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Downtown Shanghai, binnen 10 minuten lopen van Yuyuan Bazaar, The Bund en Winkeldistrict Nanjing Road. Ook Yuyuan-tuinen en Shanghai Old Street liggen binnen 15 minuten lopen. Station Yuyuan-tuin ligt op maar 3 minuten lopen en naar Station Dashijie is het 13 minuten lopen.

        Grand Hyatt Shanghai € 194
        Grand Hyatt Shanghai

        Grand Hyatt Shanghai

        88 Century Avenue, Pudong New Area, Shanghai, Shanghai
          
         5.0 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Downtown Shanghai, vlak bij IFC Mall en Shanghai World Financial Center. Ook Shanghai Tower en Oriental Pearl Tower liggen binnen 10 minuten lopen. Station Lujiazui ligt op 8 minuten lopen en naar Station Dongchang Road is het 9 minuten lopen.