By Expedia Team, on February 10, 2016

Top 10 meest luxueuze vakantiebestemmingen ter wereld

Laat je omringen door the rich & famous; doe je tegoed aan champagne en kaviaar en dompel je onder in glitter en glamour. Deze vakanties zijn alleen weggelegd voor wie op zoek is naar extreme schoonheid en ultieme luxe. Dus vul je designer koffer met hoge hakken en stropdassen voor deze 10 meest luxe vakantiebestemmingen ter wereld.

### Paradijs op aarde Bora Bora

Genesteld tussen twee wild begroeide, uitgedoofde vulkanen, lokt de turquoise lagune van Bora Bora met haar onmetelijke schoonheid vakantiegangers uit de hele wereld. Door haar eindeloze, blauwe kustlijn en parelwitte stranden wordt het eiland het paradijs op aarde genoemd. Bora Bora herbergt tientallen spectaculaire resorts met uitzicht op zee. Niet voor niets is deze oogverblindende bestemming favoriet onder pasgetrouwde beroemdheden.

Foto: Shutterstock

### Het goede leven in Monaco

Leef het goede leven in het Vorstendom Monaco. Het op één na kleinste land ter wereld is nummer één bij de beau monde van Europa. Het bekende casino Monte Carlo is op loopafstand van de extravagante hotels, waar je natuurlijk in een witte limousine met privé-chauffeur naartoe gaat. Ben je een liefhebber van luxe auto’s? De straten van Monaco worden gedomineerd door Bentley’s, Masarati’s en Aston Martin’s.

Foto: Getty Images

### Avontuurlijk Bali

Bali is misschien wel het populairste eiland van Azië en een geliefde hotspot voor de reiziger op zoek naar exclusiviteit en weelde. Het eiland is bekend vanwege haar stralende bountystranden waar ‘ontspanning’ het meest gebruikte woord is. Maar Bali is ook het eiland voor de elegante avonturiers. Na een wandeling langs de afgelegen bergdorpjes ontspan je uitgebreid in een vulkanische warmwaterbron.

Foto: Mayer 8, CC BY 2.0

### Weg van de dagelijkse sleur op de Malediven

De Malediven vormen een eilandengroep van bijna twaalfhonderd mini-eilandjes. Meer dan tachtig daarvan zijn speciaal ingericht voor toeristen op zoek naar een heerlijke, luxe vakantie. Wie wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur reist af naar één van de vele zijdezachte stranden met het kraakheldere water. Misschien boek je wel een privé-diner op je eigen stukje strand met als toetje een helende massage.

_Foto: [Kornelia Haslbeck](https://www.flickr.com/photos/konny/ “Go to Kornelia Haslbeck’s photostream””)