Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Cardiff is de hoofdstad van Wales met een fraaie ligging aan het Bristolkanaal en de Taff. In de stad zijn tal van unieke dingen te beleven. Bezoek het veelzijdige National Museum met tentoonstellingen op het gebied van natuurhistorie, archeologie, geologie en schilderkunst. Duik de geschiedenis in tijdens een bezoek aan het middeleeuwse Cardiff Castle of het bijzondere historische openluchtmuseum St Fagans National Museum. Natuurlijk biedt de hoofdstad van Wales ook vele mogelijkheden om uitgebreid te winkelen. Wil je ook de omgeving van Cardiff verkennen? Reserveer dan voor je op reis gaat alvast een huurauto via Expedia.

Een geschikte auto voor in Cardiff

Cardiff is een gezellige stad waar je je dagenlang kunt vermaken, maar ook de omgeving is de moeite van het ontdekken waard. Via Expedia kun je gemakkelijk voordat je op reis gaat een huurauto reserveren. Er zijn verschillende verhuurbedrijven en verschillende handige ophaal- en inleverlocaties bij de luchthaven van Cardiff, bij het treinstation in het centrum van Cardiff en aan de rand van de stad. Zo kun je bijvoorbeeld direct op pad na aankomst van je vlucht naar Cardiff. Er zijn diverse modellen beschikbaar met ruimte voor 4 tot 9 personen. Onder de geavanceerde opties op de zoekpagina kun je aangeven over welke extra voorzieningen je auto moet beschikken. Kies bijvoorbeeld voor een auto met een stuur aan de linkerzijde of voor een auto die is uitgerust met een up-to-date navigatiesysteem of met kinderzitjes. Op de overzichtpagina met alle beschikbare auto's in de regio van Cardiff kun je ook gemakkelijk de automaten en handgeschakelde modellen uit het aanbod filteren. Heb je eenmaal een auto gekozen, dan kun je alvast uitstapjes gaan plannen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Brecon Beacons National Park, 2 uur rijden ten noorden van Cardiff, of bezoek andere gezellige kustplaatsen, zoals Swansea op 1 uur rijden ten westen van je hotel in Cardiff.

Autorijden in Cardiff

Voordat je de weg op gaat in het Verenigd Koninkrijk is het belangrijk je te verdiepen in de plaatselijke verkeersregels. Het opvallendste verschil is natuurlijk dat in dit land links wordt gereden. Verder worden snelheid en afstanden aangeduid in mijlen. Bestudeer de overige regels uitgebreid voordat je je voordelige huurauto ophaalt.

Ontdek Cardiff

Ontdek Cardiff met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.