Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Drenthe

Alle huurauto’s in Drenthe

Een auto huren in Drenthe

Drenthe is een prachtige provincie die rust uitstraalt. In bijzondere natuurgebieden zoals het Dwingelerveld of de Hondsrug kan je uren dwalen. Je waant je ver van de bewoonde wereld. Een groot aaneengesloten bos- en heidegebied nodigt uit om op een bankje te zitten en de alledaagse drukte om je heen even te vergeten. Online je autoverhuur in Drenthe regelen is een uitstekende manier om de verschillende bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken.

Online autoverhuur in Drenthe

Met online autoverhuur kun je in de Drentse hoofdstad gemakkelijk een auto oppikken en je kunt al huren vanaf één dag. Afhaalpunten bevinden zich op verschillende plekken in de hele provincie, en afhalen bij je hotel behoort vaak ook tot de mogelijkheden. Ruime gezinsauto's met veel kofferruimte en kleinere exemplaren zijn slechts twee voorbeelden van de diverse keuzes die je hebt. De prijzen zijn afhankelijk van het soort auto, en het aantal kilometers waarmee je de weg op kunt is onbeperkt.

Ook bij autoverhuur in Drenthe is het verstandig om op je snelheid te letten, aangezien er enkele flitspalen langs de weg staan. Parkeren is in Drenthe meestal geen probleem. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig, al dan niet tegen betaling. In Assen zijn er ongeveer 1.500 betaalde parkeerplaatsen en de loopafstand naar het centrum is ongeveer vijf minuten.

Verken Drenthe met de auto

Wie Drenthe zegt, denkt aan hunebedden. We zouden de provincie echter te kort doen om de hunebedden als enige boeiende bezienswaardigheid te noemen. Met een huurauto breng je gemakkelijk een bezoek aan dierenpark Emmen, het kasteel van Coevorden en ook de Zuidlaarder paardenmarkt. In Zuidlaren komen paardenhandelaren uit heel Nederland bijeen om te handelen. Met 80.000 inwoners is Assen de hoofdstad van Drenthe. Wanneer je de stad bezoekt kun je op zoek naar het beeld van Bartje of het Drents museum bezoeken.

Ontdek Drenthe

Ontdek Drenthe met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.