Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Antigua en Barbuda

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Antigua en Barbuda

In het oosten van de Caribische Zee ligt het land Antigua en Barbuda. Deze eilandenstaat bestaat uit de eilanden Barbuda, Antigua en het onbewoonde Redonda. Antigua en Barbuda heeft veel te bieden zoals prachtige witte zandstranden en een helderblauwe zee met een boeiend onderwaterleven. Je kunt hier dan ook goed snorkelen en duiken waarbij je verschillende soorten zeeschildpadden kunt tegenkomen.

Vind een vlucht naar Antigua en Barbuda

Wanneer je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) bereik je met een of twee tussenstops V. C. Bird International Airport (ANU) in Antigua en Barbuda. Er zijn vluchten met een enkele tussenstop op Heathrow Airport (LHR), maar soms moet je in Londen van vliegveld wisselen. Je landt dan op London City Airport (LCY) en vertrekt weer vanaf Gatwick Airport (LGW). Er zijn ook vluchten met twee tussenstops, op bijvoorbeeld Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) en Princess Juliana International Airport (SXM). Dagelijks zijn er meerdere vluchtopties. De totale reisduur bedraagt minimaal 13,5 uur.

Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te zoeken. De belangrijkste luchthaven in Antigua en Barbuda is V. C. Bird International Airport.

Boek je vlucht naar Willikies voor een bezoek aan Stingray City. Hier kun je in het turquoise water snorkelen met vriendelijke pijlstaartroggen. Op het rif zijn vele tropische vissen en veelgekleurde koralen aanwezig.

Vliegtickets naar Codrington boek je om vogels te spotten in het vogelreservaat Frigate Barbuda. Hier vind je een van de grootste broedkolonies van de fregatvogel en het reservaat trekt nog zo'n 150 andere vogelsoorten aan.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Antigua en Barbuda

In Antigua en Barbuda vind je een aantal van de mooiste stranden ter wereld. Het is dus de perfecte plek voor een strandvakantie maar ook voor een actieve snorkel- of duikvakantie zoals op het prachtige strand van Dickenson Bay op Antigua.

17-Mile Beach is gesitueerd op het eiland Barbuda. Het rozige zandstrand en de blauwe zee zorgen voor een prachtig plaatje. Laat je hier naartoe brengen met de catamaran voor een middagje zonnebaden.