Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Lincoln Park Zoo

Deze kleine dierentuin in het centrum van Chicago is heel geschikt voor kleine kinderen en ouders die graag een rustige wandeling willen maken — en tegelijk indrukwekkende dieren willen zien!

Lincoln Park Zoo is 14 hectare groot en bevindt zich in Lincoln Park, net ten noorden van het centrum. Wandel rond tussen meer dan 1000 dieren in een realistische woonomgeving. Apen slingeren in de bomen, zebra's grazen op de vlakten en zeeleeuwen luieren op de rotsen. De toegang is gratis en de dierentuin is het hele jaar door geopend.

De dierentuin is opgericht in 1868 toen Central Park in New York een koppel zwanen schonk aan Lincoln Park. In de daaropvolgende jaren werd de zwanencollectie uitgebreid met andere dieren, waaronder een berenjong dat vaak uit zijn hok ontsnapte en 's nachts door het park zwierf.

De beren zijn er nog steeds: de dierentuin heeft verschillende behuizingen met grizzly's en ijsberen. Het Regenstein Center for African Apes is het grootste verblijf met een oppervlakte van 2700 vierkante meter. Hier wonen chimpansees en laaglandgorilla's, samen met andere primaten. Er is een afzonderlijk Afrikaans verblijf met giraffes, Afrikaanse wilde honden, krokodillen en nijlpaarden. De grote katachtigen zitten binnen.

Maak een wandeling door de bosrijke Pritzker Family Children’s Zoo, waar u dieren uit Noord-Amerika vindt, zoals uilen, bevers, zwarte beren, wolven, schildpadden en eenden. De exposities en de toelichtingen zijn op kinderen gericht.

De Farm-in-the-Zoo is ook opgezet voor kinderen, met koeien, varkens, pony's, kippen en schapen als bewoners. Er zijn regelmatig voordrachten en demonstraties (zoals het melken van een koe) voor gezinnen die meer willen weten over het leven op de boerderij. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen ook een ritje maken met de Children’s Train.

Neem even pauze in Park Place Café, dat onder meer hamburgers en pasta serveert. U vindt biologisch voedsel in het Café at Wild Things en pizza's en drankjes in de Patio in Café Brauer. Neem rustig de tijd en geniet van de omgeving in dit park met al zijn hoge oude bomen en daaromheen de skyline van de stad.


Dierentuin Lincoln Park Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Dierentuin Lincoln Park

Alle 1.340 accommodaties in de buurt van Dierentuin Lincoln Park bekijken
Warwick Allerton - Chicago € 90
Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Chicago ligt in de uitgaansbuurt, vlak bij Northwestern Memorial Hospital en Michigan Avenue. Ook Chicago Water Tower en Water Tower Place liggen binnen 5 minuten lopen. Chicago Station (Red Line) ligt op 6 minuten lopen en naar Grand Station (Red Line) is het 8 minuten lopen.

  Hotel Lincoln € 81
  Hotel Lincoln

  Hotel Lincoln

  1816 N Clark Street, Chicago, IL
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Lincoln Park, binnen 10 minuten lopen Chicago History Museum, Park West en Second City. Ook Dierentuin Lincoln Park en North Avenue Beach liggen binnen 15 minuten lopen. Sedgwick Station ligt op 11 minuten lopen en naar Clark-Division Station is het 17 minuten lopen.

   Hyatt Regency Chicago € 127
   Hyatt Regency Chicago

   Hyatt Regency Chicago

   151 East Wacker Dr, Chicago, IL
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit milieuvriendelijke hotel ligt in The Loop, vlak bij Chicago Riverwalk en Michigan Avenue Bridge. Ook Grant Park en Chicago Theatre liggen binnen 10 minuten lopen. State Station ligt op 9 minuten lopen en naar Randolph-Wabash Station is het 9 minuten lopen.

    Swissotel - Chicago € 101
    Swissotel - Chicago

    Swissotel - Chicago

    323 E Wacker Dr, Chicago, IL
      
     4.5 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in The Loop, binnen 5 minuten lopen van Chicago Riverwalk en Michigan Avenue. Ook Grant Park en Tribune Tower liggen binnen 10 minuten lopen. Station Millennium ligt op 9 minuten lopen en naar Randolph-Wabash Station is het 11 minuten lopen.

     Chicago Getaway Hostel € 27
     Chicago Getaway Hostel

     Chicago Getaway Hostel

     616 W Arlington Pl, Chicago, IL
       
      1.5 van 5.0 Sterren

      Dit hostel ligt in Lincoln Park, binnen 15 minuten lopen van Lincoln Hall en DePaul University-Lincoln Park. Ook Dierentuin Lincoln Park en Briar Street Theatre liggen binnen 2 km afstand. Fullerton Station ligt op 10 minuten lopen en naar Diversy Station is het 16 minuten lopen.

      Ambassador Chicago € 89
      Ambassador Chicago

      Ambassador Chicago

      1301 N State Pkwy, Chicago, IL
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit romantische hotel ligt in Gold Coast, binnen 15 minuten lopen van Chicago History Museum, 900 North Michigan Shops en North Avenue Beach. Ook Navy Pier en Natuurmuseum Peggy Notebaert liggen binnen 3 km afstand. Clark-Division Station ligt op 6 minuten lopen en naar Chicago Station (Red Line) is het 13 minuten lopen.

       Millennium Knickerbocker Chicago € 98
       Millennium Knickerbocker Chicago

       Millennium Knickerbocker Chicago

       163 East Walton Place, Chicago, IL
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Near North Side, binnen 10 minuten lopen van John Hancock Center en Museum van Hedendaagse kunst. Ook Navy Pier en Millennium Park liggen binnen 3 km afstand. Chicago Station (Red Line) ligt op 10 minuten lopen en naar Clark-Division Station is het 13 minuten lopen.

        Eurostars Magnificent Mile, previously Dana Hotel € 100
        Eurostars Magnificent Mile, previously Dana Hotel

        Eurostars Magnificent Mile, previously Dana Hotel

        660 North State Street, Chicago, IL
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit wellness hotel ligt in River North, vlak bij Chinese Consulate en State Street. Ook Chicago Water Tower en Tribune Tower liggen binnen 10 minuten lopen. Chicago Station (Red Line) en Grand Station (Red Line) liggen op 5 minuten lopen.