Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Epping Forest

Huur een mountainbike voor een ontspannen fietstocht onder een groen bladerdak of ga vogels spotten op een van de vele wandelpaden die door dit oude bos slingeren.

Epping Forest, gelegen op een heuvelrug aan de rand van Londen, is een van de meest geliefde stukken bos in Engeland. Vanaf het moment dat koningin Elizabeth het 243 hectare metende Epping Forest in 1882 uitriep tot bos van het volk, groeide het gebied uit tot een recreatiebestemming. Deze traditie wordt ook vandaag de dag voortgezet door de lokale bevolking en bezoekers die in grote getale naar het bos komen om te wandelen, vogels te kijken en te mountainbiken.

Bezoek voordat je het bos ingaat een van de leerzame bezoekerscentra die op verschillende plaatsen in het park staan. Hier kun je alles ontdekken over de ecologie en de geschiedenis van het bos. De boswachters die er rondlopen kunnen je van alles vertellen over het bos, ook waarom dit bos één van de slechts drie Special Areas for Conservation in het gebied is. Kinderen kunnen zich uren vermaken met de vele interactieve activiteiten langs de wandelpaden die vanaf de centra naar het midden van het bos slingeren. Vergeet niet om een plattegrond met wandelpaden mee te nemen voordat je het Epping Forest gaat verkennen.

Als je goed oplet, kun je tijdens de tocht enkele inheemse dieren spotten. In het dichte woud leven niet alleen herten, konijnen en eekhoorns, maar ook veel zeldzame vogelsoorten. Epping Forest is geliefd onder vogelkenners die je er dan ook veelvuldig zult aantreffen om de futen, spechten en leeuweriken te spotten die soms in de bomen nestelen.

Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de diverse fietspaden. Indien nodig kun je mountainbikes huren bij het fietsverhuurcentrum in het bos. Beginners kunnen hier op een veilige manier kennismaken met deze enerverende sport en er zijn ook plattegronden te verkrijgen waarop alle mountainbikepaden staan aangegeven.

Epping Forest ligt op ongeveer 24 kilometer van Londen, op minder dan een uur rijden met de auto. Je kunt gratis parkeren op de parkeerterreinen bij de ingangen van het bos. Er zijn ook verschillende openbaarvervoersverbindingen tussen het bos en de stad. Het bos is dagelijks geopend en de toegang is gratis.


Epping Forest Reisgids


Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Epping Forest

Beste hotelaanbiedingen in Epping Forest

Alle 6.334 accommodaties in de buurt van Epping Forest bekijken
Willow Lodge
Willow Lodge

Willow Lodge

   
  0.0 van 5.0 Sterren

  Dit pension in Loughton ligt op 1,7 km van Epping Forest en binnen 15 km afstand van White Hart Lane Stadium en Olympic Park. Ook Finsbury Park en London Stadium liggen binnen 20 km afstand.

  Willow Lodge Annexe
  Willow Lodge Annexe

  Willow Lodge Annexe

    
   0.0 van 5.0 Sterren

   Deze bed & breakfast in Loughton ligt op 1,8 km van Epping Forest en binnen 15 km afstand van White Hart Lane Stadium en Olympic Park. Ook Finsbury Park en Copper Box Arena liggen binnen 20 km afstand.

   Waltham Abbey Marriott Hotel € 116
   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Old Shire Lane, Waltham Abbey, Engeland
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in een regionaal park, op 3,5 km van Epping Forest en op 3,8 km van Royal Gunpowder Mills. Ook Paradise Wildlife Park en Finsbury Park liggen binnen 25 km afstand.

    The Motel at Forest Lodge
    The Motel at Forest Lodge

    The Motel at Forest Lodge

    Forest Lodge Commercial Complex, High Road, Epping, Engeland
      
     2.5 van 5.0 Sterren

     Dit motel in Epping ligt op 2,8 km van Epping Forest en binnen 10 km afstand van Lee Valley White Water Centre en Kerk van Waltham Abbey. Ook Queen Elizabeth's Hunting Lodge en Gilwell Park liggen binnen 10 km afstand.

     Gilwell Park
     Gilwell Park

     Gilwell Park

     Bury Road, Chingford, Londen, Engeland
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit sportieve hotel ligt in Chingford, binnen 15 km afstand van White Hart Lane Stadium, Finsbury Park en Olympic Park. Ook Alexandra Palace en Emirates Stadion liggen binnen 20 km afstand. Station Chingford ligt op 18 minuten lopen.

      Macy's Guesthouse
      Macy's Guesthouse

      Macy's Guesthouse

      168 Station Road, Londen, Engeland
        
       2.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Chingford, binnen 15 km afstand van White Hart Lane Stadium, Finsbury Park en Westfield Stratford City. Ook London Stadium en Alexandra Palace liggen binnen 15 km afstand. Station Chingford ligt op maar 1 minuten lopen.

       Boutique Serviced Apartments
       Boutique Serviced Apartments

       Boutique Serviced Apartments

         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit appartement ligt in Enfield Lock, op 5 km van Epping Forest en binnen 15 km afstand van Finsbury Park en White Hart Lane Stadium. Ook Alexandra Palace en Emirates Stadion liggen binnen 20 km afstand. Station Enfield Lock ligt op 16 minuten lopen en naar Station Brimsdown is het 24 minuten lopen.

        Ridgeway Hotel
        Ridgeway Hotel

        Ridgeway Hotel

        115 - 117 The Ridgeway, North Chingford, Londen, Engeland
          
         2.5 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Chingford, binnen 15 km afstand van White Hart Lane Stadium, Westfield Stratford City en Finsbury Park. Ook Alexandra Palace en Emirates Stadion liggen binnen 15 km afstand. Station Chingford ligt op 19 minuten lopen.