Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Voordeligste vluchten naar Madeira

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Madeira

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Madeira

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan en behoort tot Portugal. Vanuit Nederland duurt een vlucht naar Madeira maar 3,5 uur en dan sta je in een totaal andere omgeving. De indrukwekkende natuur van het zogenoemde 'bloemeneiland' is de grootste trekpleister, evenals de rotsachtige kuststrook, de bijzonder pittoreske bergdorpjes en vele oude vissersplaatsen.

Vluchten naar Madeira

Gedurende de zomermaanden wordt er dagelijks een vlucht naar Madeira (FNC) uitgevoerd en wel naar de hoofdstad Funchal. Niet alleen vanaf Schiphol (AMS) kun je naar Funchal vliegen, maar ook vanuit de grensstreek in Duitsland. Zo biedt de luchthaven van Düsseldorf (DUS) ook vluchten naar dit prachtige eiland aan. In de wintermaanden zijn het vooral de lijndienstvluchten die van en naar Madeira vliegen. Tijdens de zomermaanden kun je ook een charter naar het eiland boeken, die vaak in combinatie met een hotel wordt aangeboden. De lijndienstvluchten vliegen over het algemeen via de Portugese hoofdstad Lissabon, waardoor de vliegtijd met ruim twee uur wordt verlengd.

De luchthaven van Funchal

Vanaf mei tot en met september is het een drukte van belang op de luchthaven van Funchal. Madeira staat gedurende deze maanden letterlijk in bloei, en is daardoor een van de meest geliefde bestemmingen in het voorseizoen. Wie dit schitterende eiland op eigen gelegenheid wil verkennen, kan terecht bij een van de verschillende autoverhuurbedrijven voor een passende auto. De huurautovan jouw keuze kun je van tevoren gemakkelijk online regelen. De luchthaven van Funchal is overzichtelijk: er is een vertrek- en aankomsthal met maar één start- en landingsbaan. Gelukkig biedt deze overzichtelijke en gezellige luchthaven nog ruimte voor een paar restaurants en taxfree winkels, waar je nog wat leuke souvenirs voor thuis kan halen voordat je vlucht vanaf Madeira weer huiswaarts keert.

Vlieg je graag met TAP Portugal of Airberlin? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: TAP Portugal Vluchten en Airberlin Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Madeira, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Madeira op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Funchal

Luchthaven van aankomst Cristiano Ronaldo
IATA-code aankomstluchthaven FNC
Naam aankomststad Funchal

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Aug 27, 2019

Gewoon prettige vlucht, geheel naar verwachting.

Jun 9, 2019

Goed en leuk personeel

Jan 8, 2019

Top