Goedkope vluchten naar Madeira

Voordeligste vluchten naar Madeira

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 25 voor enkele vluchten en € 50 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
TAP Portugal
easyJet
TAP Portugal
TAP Portugal
easyJet
Eurowings
easyJet
TAP Portugal
TAP Portugal

Over Madeira

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan en behoort tot Portugal. Vanuit Nederland duurt een vlucht naar Madeira maar 3,5 uur en dan sta je in een totaal andere omgeving. De indrukwekkende natuur van het zogenoemde 'bloemeneiland' is de grootste trekpleister, evenals de rotsachtige kuststrook, de bijzonder pittoreske bergdorpjes en vele oude vissersplaatsen.

Vluchten naar Madeira

Gedurende de zomermaanden wordt er dagelijks een vlucht naar Madeira (FNC) uitgevoerd en wel naar de hoofdstad Funchal. Niet alleen vanaf Schiphol (AMS) kun je naar Funchal vliegen, maar ook vanuit de grensstreek in Duitsland. Zo biedt de luchthaven van Düsseldorf (DUS) ook vluchten naar dit prachtige eiland aan. In de wintermaanden zijn het vooral de lijndienstvluchten die van en naar Madeira vliegen. Tijdens de zomermaanden kun je ook een charter naar het eiland boeken, die vaak in combinatie met een hotel wordt aangeboden. De lijndienstvluchten vliegen over het algemeen via de Portugese hoofdstad Lissabon, waardoor de vliegtijd met ruim twee uur wordt verlengd.

De luchthaven van Funchal

Vanaf mei tot en met september is het een drukte van belang op de luchthaven van Funchal. Madeira staat gedurende deze maanden letterlijk in bloei, en is daardoor een van de meest geliefde bestemmingen in het voorseizoen. Wie dit schitterende eiland op eigen gelegenheid wil verkennen, kan terecht bij een van de verschillende autoverhuurbedrijven voor een passende auto. De huurautovan jouw keuze kun je van tevoren gemakkelijk online regelen. De luchthaven van Funchal is overzichtelijk: er is een vertrek- en aankomsthal met maar één start- en landingsbaan. Gelukkig biedt deze overzichtelijke en gezellige luchthaven nog ruimte voor een paar restaurants en taxfree winkels, waar je nog wat leuke souvenirs voor thuis kan halen voordat je vlucht vanaf Madeira weer huiswaarts keert.

Vlieg je graag met TAP Portugal of Airberlin? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: TAP Portugal Vluchten en Airberlin Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Madeira, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Madeira op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om een goedkope vlucht naar Madeira te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?
Zoek naar gunstig geprijsde vliegtickets naar Madeira en vink ‘Geen wijzigingskosten’ aan onder de filter ‘Flexibel wijzigingsbeleid’. Makkelijker kan bijna niet. We snappen dat plannen soms wijzigen en flexibiliteit essentieel is, dus je kunt met een gerust hart boeken bij Expedia.
Wat zijn de algemene tips en adviezen voor reizigers naar Madeira tijdens de Covid-19-pandemie?
Sinds de komst van de Covid-19-pandemie gaat reizen gepaard met wat meer uitdagingen dan voorheen. Maak jezelf wijzer met de volgende handige tips voordat je plaatsneemt in het vliegtuig naar Madeira:

  • Ken de restricties en regels die gelden op zowel jouw vertrekpunt als je bestemming. Afhankelijk van de lokale omstandigheden is reizen wellicht niet mogelijk, dus controleer dit voordat je je vlucht boekt.
  • Houd je mondkapje op tijdens veiligheidscontroles op de luchthaven. Een beveiligingsbeambte vraagt je vanzelf om je masker tijdelijk te verwijderen voor het identificatieproces.
  • Om de kans op kruisbesmetting te omzeilen, dien je je boarding pass zelf op de scanner te plaatsen en deze vervolgens omhoog te houden voor controle. Overhandig je instapkaart niet rechtstreeks aan de beveiliger.
  • Één flesje vloeibare handreiniger is toegestaan in je handbagage. Dit flesje mag niet meer inhoud kunnen bevatten dan 100 ml en je zult deze even uit je tas dienen te halen voor screening bij de beveilingscontrole.
  • Om het aantal handelingen beperkt te houden tijdens het screeningsproces, word je verzocht om je persoonlijke items, zoals je portemonnee, telefoon of muntgeld, in je handbagage te stoppen in plaats van in een tree.
  • Houd eventuele etenswaren die je aan boord mee wilt nemen apart voor de röntgenscan. Eten zorgt er namelijk vaak voor dat het alarm afgaat. Door deze in een afsluitbare, transparante plastic zak op een tree te plaatsen, wordt het minder waarschijnlijk dat een beveiliger je spullen nader hoeft te inspecteren.

Welke airlines vliegen naar Madeira?
TAP Air Portugal is een vooraanstaande luchtvaartmaatschappij die routes naar Madeira bedient. Boek een ticket naar Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo) en je hebt 195 maandelijkse vluchten van TAP Air Portugal om je keuze uit te maken.
Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar Madeira?
Boek ver van tevoren, kies voor een budgetmaatschappij, vermijd vakantieperiodes; er zijn genoeg manieren! Een andere effectieve methode is het aanvinken van Expedia’s ‘flexibele datums’-optie. Zoek je vlucht naar Madeira en bekijk vervolgens de beste prijzen voor omliggende datums. De afgelopen zeven dagen was de laagste prijs voor een vliegticket naar Madeira € 50.
Wat kost een vlucht naar Madeira?
De afgelopen zeven dagen werden retourvluchten naar Madeira al verkocht vanaf € 50. De hoogste prijs in deze periode was € 162. Voor enkele reizen vanaf Lissabon (LIS) was de laagste prijs deze zeven dagen slechts € 25.
Wat zijn de populairste luchthavens voor Madeira?
De belangrijkste toegangspoort tot Madeira is Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo) met zo’n 863 vluchten die hier landen per maand. Vind een onovertreffelijke aanbieding, leg je tickets vast en maak jezelf klaar om deze bijzondere regio te verkennen.
Hoe duur is een vliegticket naar Madeira?
De laatste zeven dagen lagen de prijzen van vluchten tussen de € 50 en € 162. Ontdek onze fantastische deals naar Madeira, boek er eentje, en maak je op voor je aankomende trip!
Wat zijn de goedkoopste maanden om een vlucht te boeken naar Madeira?
Februari is de beste maand om ongelofelijke vliegaanbiedingen naar Madeira te vinden. Het is ook handig om te weten dat de prijzigste periode om een vliegtuigstoel te reserveren in de VS niet tijdens de zomermaanden is, maar in de feestmaand december.
Hoe lang duurt een vlucht naar Madeira?
Het kan lang of kort duren, afhankelijk van waarvandaan je vertrekt. Om je te helpen bij de voorbereidingen op je trip naar Madeira, hebben we een lijst gemaakt met drie van de voornaamste binnenlandse routes:

  • Lissabon (LIS-Humberto Delgado) naar Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo): 1 uur en 49 minuten
  • Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) naar Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo): 2 uur en 3 minuten
  • Porto Santo (PXO) naar Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo): 25 minuten

Informatie over vluchten naar Madeira
Luchthaven van aankomst
Cristiano Ronaldo
IATA-code luchthaven van aankomst
FNC
Naam stad van aankomst
Funchal
Retourprijs
€ 50

Populaire vluchten naar Madeira

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 25 voor enkele vluchten en € 50 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
TAP Portugal