Voordeligste vluchten naar Treviso

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 28, 2020

Vliegen met KLM is echt heerlijk

Jan 12, 2020

Top

Nov 18, 2019

Nee

Oct 15, 2019

Prima vlucht

Aug 24, 2019

Nee, bet was jammer dat de zelfincheck bagage het niet deed maar verder ras het oke

Jun 6, 2019

Was oke jm dat er geen beeld is waar je vliegt

Dec 18, 2018

Mooi gedaan KLM

Sep 20, 2018

Koffie is niet om te drinken

De Noord-Italiaanse provinciehoofdstad Treviso is niet alleen gunstig gelegen, maar heeft ook nog eens een historisch centrum dat nog niet ontdekt is door het grote publiek. Neem ontspannen plaats tussen fraaie oude gebouwen en geniet van de sfeer op pleintjes als het Piazza dei Signori en het Piazza San Vito. Treviso is bovendien rijk aan geschiedenis, cultuur en smaak. Het schijnt zelfs dat de Italiaanse klassieker tiramisu hier is uitgevonden. Door verschillende delen van het centrum lopen kanalen, waardoor je soms het gevoel hebt dat je in Venetië bent beland, maar dan zonder alle drukte. Over Venetië gesproken, deze niet te missen toeristische bestemming ligt op slechts een half uurtje reizen met de trein. Treviso is dan ook de perfecte uitvalsbasis als je voordelig en in alle rust wilt genieten van een uitstapje naar deze bijzondere stad of op pad gaat door de rest van de provincie.

Vliegen naar Treviso

Het nabijgelegen Aeroporto di Treviso-Sant'Angelo (TSF) is een veelvuldig gebruikte luchthaven voor toeristen die op zoek zijn naar een voordelige reis naar Venetië. Naar dit vliegveld vertrekken dan ook verschillende vluchten van prijsvechters. Zo kun je online regelmatig betaalbare rechtstreekse vluchten boeken vanaf Eindhoven Airport (EIN) naar de luchthaven van Treviso. Dit is overigens ook het enige vliegveld in Nederland waarvandaan vluchten naar Treviso vertrekken. Vanaf Brussel en omgeving gaan met grotere regelmaat vluchten naar Treviso; mogelijk een goed alternatief als er op je gewenste datum geen vlucht vanaf Eindhoven beschikbaar is. Zowel Brussels Airport (BRU) als Brussels South Charleroi Airport (CRL) worden gebruikt voor lijnvluchten naar Treviso. Reis je toch liever vanaf de Luchthaven Shiphol (AMS), dan is je beste optie een vlucht naar de even verderop gelegen Luchthaven Venetië Marco Polo (VCE). Een gemiddelde vlucht van Nederland of België naar Treviso duurt ongeveer anderhalf uur.

Voorzieningen op de luchthaven van Treviso

Hoewel de luchthaven van Treviso wat kleiner is dan het vliegveld Marco Polo, kom je hier toch niets tekort aan voorzieningen. Zo is er volop parkeergelegenheid aanwezig bij het vliegveld. Op de website van het vliegveld kun je bovendien zien hoeveel plek er nog beschikbaar is. Als je nog wat te lezen wilt halen voor op vakantie of op de terugweg een aandenken voor thuis wilt scoren, kun je op de luchthaven terecht bij een boekhandel en een souvenirshop. Daarnaast zijn er koffietentjes en een restaurant waar je een hapje kunt eten en is het mogelijk om te pinnen op het vliegveld.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Treviso

De luchthaven Treviso-Sant'Angelo ligt op slechts drie kilometer ten westen van de hotels in het centrum van Treviso. Vlieg je op de luchthaven Marco Polo, dan kom je aan op zo'n 30 kilometer van de stad. Vanaf het vliegveld van Treviso is het met de auto zo'n 45 minuten rijden naar Venetië. Op de luchthaven zijn meerdere bekende verhuurbedrijven gevestigd. Zo zit je direct na aankomst helemaal goed voor een huurauto in Treviso. Verder is er een taxistandplaats en gaan er bussen vanaf het vliegveld naar de stad.

Populaire vluchten naar Treviso

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.