Goedkope vluchten naar Vancouver

Voordeligste vluchten naar Vancouver

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 395 voor enkele vluchten en € 449 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Transat
Air Transat
WestJet
Icelandair
American Airlines
British Airways
KLM
Lufthansa
KLM
TAP Portugal

Over Vancouver

Bezoek Vancouver en ervaar deze hedendaagse wereldstad. Gelegen in het prachtige Brits Columbia, is dit de derde grootste stad van Canada. Geniet van een wereldstad met een geweldige skyline. Verken bergachtige bossen tijdens kampeertrips, wandel over de prachtige Capilano Suspension Bridge of bezoek 'Gastown', het gezellige centrum van Vancouver. De stad kent een aangenaam mild klimaat en staat bekend als een populaire bestemming zonder te veel hectiek. Vancouver is een buitengewone metropool, die oneindige mogelijkheden heeft voor toeristen.

Vluchtopties naar Vancouver

Vanuit Schiphol Amsterdam [AMS] gaan er meer dan 40 dagelijkse vluchten naar Vancouver. Daarvan zijn gemiddeld 2 rechtstreekse verbindingen, met een reistijd van ongeveer 10 uur. Een andere reismogelijkheid is om te vliegen vanaf Rotterdam Airport [RTM]. Van daaruit vertrekken dagelijks ongeveer 20 vluchten naar Vancouver. Daarnaast vertrekken er vanaf Brussels Airport [BRU] ongeveer 10 vluchten per dag met één tussenstop naar Vancouver. Geen van deze is een rechtstreekse reis. De meeste vluchten verlopen via London of München.

Aankomst Vancouver

Bij aankomst land je met een tijdsverschil van -9 uur op Vancouver International Airport [YVR]. De luchthaven heeft 2 terminals met een uiteenlopend aanbod aan faciliteiten. Zo beschikt de luchthaven over gratis WiFi een prachtige spa en een hair salon waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Geniet verder ook van de verschillende toprestaurants en winkelmogelijkheden. Op de luchthaven en in de directe omgeving daarvan zijn er verschillende hotels aanwezig. Na je vlucht naar Vancouver wil je waarschijnlijk snel uitpakken, dus neem vanuit de luchthaven de trein of taxi naar het centrum of je hotel. Binnen 20 minuten zit je in je eigen comfortabele hotelkamer. Wil je meer zelfstandigheid? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om online een huurauto te reserveren.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Vancouver, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Vancouver op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Vancouver

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 395 voor enkele vluchten en € 449 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Transat
Air Transat