Magic Kingdom

In een van de beroemdste themaparken ter wereld betreed je wonderlijk land vol vermaak en fantasie aan de voet van een sprookjeskasteel.

Het Magic Kingdom® Park is het oudste themapark in Florida en is voor veel mensen die op vakantie zijn in Orlando nog steeds een favoriete bestemming. Zes fantasielanden op een gebied van 43 hectare, de hele dag door amusement en bewegende Disney-poppen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.Het Magic Kingdom® Park werd gebouwd op basis van plannen die Walt Disney voor zijn dood al had gemaakt. Het werd in 1971 opengesteld voor publiek.

Het is al een attractie op zich om in het Magic Kingdom® Park te komen: een snelle monorail stopt op verschillende plekken in het park, onder andere bij de hoofdingang, resorthotels en de diverse themaparken. Er rijden ook bussen en je kunt over het water varen met de prachtige, door Staten Island geïnspireerde veerboot, die speciaal is gebouwd om bezoekers over de Seven Seas Lagoon te vervoeren.

In het Magic Kingdom® Park worden kinderfantasieën werkelijkheid. In Frontierland® paraderen cowboys stoer voor vervallen saloons, in het middeleeuwse Fantasyland® struinen bizarre monsters rond en in de koloniale Liberty Square herleven de tijden van de Amerikaanse Revolutie. Verken de jungle van het piratengebied Adventureland®, ervaar de snelheid van een intergalactische reis in Tomorrowland® en waan jezelf een filmster in de winkels en cafés van de op films geïnspireerde Main Street, U.S.A.®.

In het Magic Kingdom® Park heerst een eeuwige feestsfeer. Daar dragen ook de geplande parades voor Cinderella Castle en het vuurwerk op de meeste avonden aan bij. Ga mee met een piratenschip om de lagune onveilig te maken wanneer de avond is gevallen, volg een uitgebreide rondleiding achter de schermen, stel je lichaam bloot aan de ongekende snelheid van de Big Thunder Mountain Railroad of laat je haar knippen bij de traditionele barbier.

In de zomer is het Magic Kingdom® Park het drukst, maar het park is langer open en er worden speciale optochten en evenementen gehouden. In Orlando wordt het behoorlijk warm, maar gelukkig kun je bij de meeste attracties in de schaduw in de rij wachten. En je kunt altijd afkoelen bij een van de waterattracties.


Verken meer van Orlando (en omgeving)


Hotels in de omgeving

De beste 10 hotels het dichtst in de buurt bij Magic Kingdom® Park


De meestgeboekte hotels

De populairste aanbiedingen in de buurt van Magic Kingdom® Park

Alle hotels in de buurt van Magic Kingdom® Park weergeven