Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Magic Kingdom

In een van de beroemdste themaparken ter wereld betreed je wonderlijk land vol vermaak en fantasie aan de voet van een sprookjeskasteel.

Het Magic Kingdom® Park is het oudste themapark in Florida en is voor veel mensen die op vakantie zijn in Orlando nog steeds een favoriete bestemming. Zes fantasielanden op een gebied van 43 hectare, de hele dag door amusement en bewegende Disney-poppen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.Het Magic Kingdom® Park werd gebouwd op basis van plannen die Walt Disney voor zijn dood al had gemaakt. Het werd in 1971 opengesteld voor publiek.

Het is al een attractie op zich om in het Magic Kingdom® Park te komen: een snelle monorail stopt op verschillende plekken in het park, onder andere bij de hoofdingang, resorthotels en de diverse themaparken. Er rijden ook bussen en je kunt over het water varen met de prachtige, door Staten Island geïnspireerde veerboot, die speciaal is gebouwd om bezoekers over de Seven Seas Lagoon te vervoeren.

In het Magic Kingdom® Park worden kinderfantasieën werkelijkheid. In Frontierland® paraderen cowboys stoer voor vervallen saloons, in het middeleeuwse Fantasyland® struinen bizarre monsters rond en in de koloniale Liberty Square herleven de tijden van de Amerikaanse Revolutie. Verken de jungle van het piratengebied Adventureland®, ervaar de snelheid van een intergalactische reis in Tomorrowland® en waan jezelf een filmster in de winkels en cafés van de op films geïnspireerde Main Street, U.S.A.®.

In het Magic Kingdom® Park heerst een eeuwige feestsfeer. Daar dragen ook de geplande parades voor Cinderella Castle en het vuurwerk op de meeste avonden aan bij. Ga mee met een piratenschip om de lagune onveilig te maken wanneer de avond is gevallen, volg een uitgebreide rondleiding achter de schermen, stel je lichaam bloot aan de ongekende snelheid van de Big Thunder Mountain Railroad of laat je haar knippen bij de traditionele barbier.

In de zomer is het Magic Kingdom® Park het drukst, maar het park is langer open en er worden speciale optochten en evenementen gehouden. In Orlando wordt het behoorlijk warm, maar gelukkig kun je bij de meeste attracties in de schaduw in de rij wachten. En je kunt altijd afkoelen bij een van de waterattracties.


Gids voor Magic Kingdom® Park


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 2.493 hotels in de buurt van Magic Kingdom® Park weergeven
€ 326
Disney's Contemporary Resort

Disney's Contemporary Resort

4600 N World Dr, Lake Buena Vista
4,2
/ 5, op basis van 460 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Lake Buena Vista ligt aan een meer, binnen 5 km afstand van Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park. Disney's Oak Trail-golfbaan ligt op 4,6 km.

€ 643
Bay Lake Tower at Disney's Contemporary Resort

Bay Lake Tower at Disney's Contemporary Resort

4600 N World Dr, Lake Buena Vista
4,4
/ 5, op basis van 13 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Lake Buena Vista ligt vlak bij de baai, binnen 3 km afstand van Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park. Disney's Oak Trail-golfbaan ligt op 4,4 km.

€ 492
Disney's Grand Floridian Resort & Spa

Disney's Grand Floridian Resort & Spa

4401 Grand Floridian Way, Lake Buena Vista
4,5
/ 5, op basis van 482 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit resort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 3 km afstand van Disney's Oak Trail-golfbaan, Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park. Richard Petty Driving Experience ligt op 2,6 km.

€ 305
Disney's Wilderness Lodge

Disney's Wilderness Lodge

901 Timberline Drive, Lake Buena Vista
4,4
/ 5, op basis van 582 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke resort in Lake Buena Vista ligt aan een meer, binnen 3 km afstand van Richard Petty Driving Experience en Disney's Oak Trail-golfbaan. Ook Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park liggen binnen 10 km afstand.

€ 292
Boulder Ridge Villas at Disney's Wilderness Lodge

Boulder Ridge Villas at Disney's Wilderness Lodge

901 W Timberland Dr, Lake Buena Vista
4,6
/ 5, op basis van 13 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit appartementresort in Bay Lake ligt aan het strand, op 1,6 km van Richard Petty Driving Experience en op 2,2 km van Disney's Oak Trail-golfbaan. Ook Disney's Lake Buena Vista-golfbaan en Grand Cypress Golf Club liggen binnen 10 km afstand.

€ 513
Disney's Polynesian Village Resort

Disney's Polynesian Village Resort

1600 Seven Seas Dr., Lake Buena Vista
4,2
/ 5, op basis van 523 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit resort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 5 km afstand van Disney's Oak Trail-golfbaan, Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park. Richard Petty Driving Experience ligt op 1,6 km.

€ 129
Walt Disney World Dolphin

Walt Disney World Dolphin

1500 Epcot Resort Blvd, Lake Buena Vista
4,0
/ 5, op basis van 3.236 beoordelingen
4.0 van 5.0

Dit resort in Bay Lake ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Disney's Fantasia Gardens Midgetgolfbaan en Disney's Hollywood Studios®. Epcot® ligt op 2,3 km.

€ 284
Disney's Fort Wilderness Resort & Campground

Disney's Fort Wilderness Resort & Campground

4510 North Fort Wilderness Trail, Lake Buena Vista
4,4
/ 5, op basis van 186 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke huisje in Lake Buena Vista ligt aan een meer, binnen 5 km afstand van Richard Petty Driving Experience, Disney's Typhoon Lagoon Waterpark en Disney's Lake Buena Vista-golfbaan. Ook Walt Disney World® en Magic Kingdom® Park liggen binnen 10 km afstand.