Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Paddington

Ontdek de mooie kanalen en bijzondere architectuur van deze historische buurt, beroemd geworden door een fictieve beer uit Peru.

Kanalen en parken tekenen de groene wijk Paddington, centraal in Londen. Het staat bekend om zijn historische treinstation, bekende ziekenhuis en het tekenfiguurtje met een liefde voor marmelade. Ontdek de elegante Georgiaanse huizen, nette openbare pleinen en bijzondere winkeltjes van deze buurt.

Bewonder de opmerkelijke Fan Bridge, gemaakt naar het evenbeeld van een traditionele Japanse handwaaier. De brug van 20 meter steekt Paddington Basin over en kan omhoog via een hydraulisch systeem. Bewonder daarnaast de minstens even indrukwekkende Rolling Bridge, met de vorm van een bal. Als je wilt zien hoe de bruggen bewegen, kun je ze het beste op woensdag of vrijdag rond het middaguur bezoeken.

Begeef je op dinsdag of donderdag naar Merchant Square voor een bezoekje aan een bruisende voedselmarkt. Proef allerlei gerechtjes, variërend van Franse tot Libanese afkomst.

Slenter door Praed Street, een straat vol restaurants en souvenirwinkeltjes. Bestel een maaltijd op een van de terrasjes en kijk naar de voorbijgangers. En bezoek 's zomers Sheldon Square om films op het grote scherm te zien.

Ga langs bij het St. Mary's Hospital, waar Oscar-winnares Emma Thompson, computerpionier Alan Turing en zowel prins Harry als William zijn geboren. Het staat daarnaast wereldwijd bekend als de plek waar Sir Alexander Fleming penicilline heeft uitgevonden. Bezoek het Alexander Fleming Laboratory Museum van het ziekenhuis voor informatie over de wetenschappelijke doorbraak van Fleming.

Bewonder de indrukwekkende architectuur van Paddington Station, met zijn sierlijke bogen en glazen dak. Bewonder het bronzen standbeeld van de architect van het station, Isambard Kingdom Brunel, te vinden tussen perron 8 en 9. Neem de kleintjes mee naar het standbeeld op perron 1, waar het tekenfiguur Beertje Paddington staat afgebeeld, vernoemd naar dit station.

Vaar met een bootje vanuit Paddington naar Camden of Little Venice. Huur een paddleboard en neem lessen van een instructeur naast het kanaal.

Paddington ligt nabij de noordwestelijke grens van het centrum van Londen, tussen Regent Park en Hyde Park. Het vormt een belangrijk verkeersknooppunt, met eenvoudige verbindingen met andere plaatsen rond Londen en in heel Verenigd Koninkrijk. Bereik het met de metro (Underground) of de bus.

Ontspan op het terras van een charmant café en bewonder voorbeelden van innoverende civiele techniek en architectuur in Paddington.


Paddington Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Paddington

Alle 539 accommodaties in Paddington bekijken
The Westbourne Hyde Park € 93
The Westbourne Hyde Park

The Westbourne Hyde Park

51 Gloucester Terrace, London
   
  4,6
  / 5, op basis van 1.098 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens en Hyde Park. Ook Kensington Palace en Marble Arch liggen binnen 2 km afstand. Lancaster Gate Underground Station ligt op maar 4 minuten lopen en naar Paddington Underground Station is het 6 minuten lopen.

  Thistle Kensington Gardens € 86
  Thistle Kensington Gardens

  Thistle Kensington Gardens

  104 Bayswater Road, London
    
   4,1
   / 5, op basis van 1.560 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 10 minuten lopen van Kensington Gardens en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Royal Albert Hall liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 6 minuten lopen.

   Corus Hotel Hyde Park € 87
   Corus Hotel Hyde Park

   Corus Hotel Hyde Park

   Lancaster Gate, London
     
    3,8
    / 5, op basis van 3.685 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens en Hyde Park. Ook Kensington Palace en Marble Arch liggen binnen 2 km afstand. Lancaster Gate Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Paddington Underground Station is het 8 minuten lopen.

    Hilton London Metropole € 125
    Hilton London Metropole

    Hilton London Metropole

    225 Edgware Road, London
      
     3,9
     / 5, op basis van 7.340 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Marble Arch en Wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud's. Ook Koninklijke Muziekacademie en Selfridges liggen binnen 2 km afstand. Edgware Road Underground Station ligt op maar 2 minuten lopen en naar Paddington Underground Station is het 7 minuten lopen.

     Central Park Hotel € 47
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, London
       
      3,5
      / 5, op basis van 223 beoordelingen
      3.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 15 minuten lopen van Kensington Gardens en Kensington Palace. Ook Hyde Park en Imperial College London liggen binnen 2 km afstand. Queensway Underground Station ligt op maar 3 minuten lopen en naar Bayswater Underground Station is het 6 minuten lopen.

      Norfolk Plaza Hotel € 44
      Norfolk Plaza Hotel

      Norfolk Plaza Hotel

      29-33 Norfolk Square, London
        
       3,0
       / 5, op basis van 1.709 beoordelingen
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 2 km afstand van Amerikaanse ambassade in Londen, Kensington Gardens en Hyde Park. Ook Marble Arch en Wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud's liggen binnen 2 km afstand. Paddington Underground Station en London Paddington Station liggen op 5 minuten lopen.

       Park Grand London Hyde Park € 68
       Park Grand London Hyde Park

       Park Grand London Hyde Park

       78-82 Westbourne Terrace, London
         
        3,5
        / 5, op basis van 1.235 beoordelingen
        4.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 3 km afstand van Kensington Gardens, Natural History Museum en Hyde Park. Ook Kensington Palace en Marble Arch liggen binnen 2 km afstand. Paddington Underground Station ligt op 6 minuten lopen en naar Lancaster Gate Underground Station is het 9 minuten lopen.

        Hilton London Paddington € 132
        Hilton London Paddington

        Hilton London Paddington

        146 Praed Street, London
          
         4,1
         / 5, op basis van 1.847 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in Centrum van Londen, binnen 2 km afstand van Amerikaanse ambassade in Londen, Kensington Gardens en Hyde Park. Ook Marble Arch en Wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud's liggen binnen 2 km afstand. Paddington Underground Station en London Paddington Station liggen op 2 minuten lopen.

         Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Paddington